Ma kellett volna megjönnie aki ilyenkor már terhes volt mit tapasztalt?
Üdv! A reggeli tesztem még negatív de eddig nem jött meg. Az egész hónapban voltak sikerességre utaló jelek (régóta próbálkozunk most előszőr volt más a hónap).
Ma reggel kellett volna megjönnie. Valaki tapasztalt olyat, hogy már tudta/sejtette, hogy terhes, nem jött meg, de voltak menstruációs tünetei?
Enyhe feszülést érzek méhemben mást nagyon nem, nem görcsölök, enyhén puffadt vagyok, de a reggeli tesztem még negatív volt.
Ti mit éreztetek első kimaradt menzesznél? :)
Semmit. 5 hetesen teszteltem, késésnél.
Akkor kezdtek fájni a melleim.
Én se tapasztaltam semmit. én 6 hetes voltam amikor a melleim kezdtek fájni nagyon.Hányinger 8 hetestől.
Amikor figyeltem minden jelet annak tulajdonítottam és mindig megjött. Amikor nem figyeltem akkor meg terhes voltam és tünetem is csak 6.héttől volt :)
Nagyon szorítok Neked :)
Soha nem szültem, nem is akarok/akartam gyereket, mégis már kb 1 hetesen (tehát a menzeszig még bő 1-2 hét hátra volt) éreztem, hogy teherbe estem. Tudtam, hogy nem fog megjönni, meg is vettem a terhességi tesztet, és aztán amikor már egy hete késett a menzeszem, akkor teszteltem. Pozitívat.
Nekem folyamatosan, míg meg nem csinálták az abortuszt, idegentest érzésem volt. Tudtam, éreztem, hogy bennem van, nyomott, feszült, kapart belülről.
Köszönöm a válaszokat :)
Kedves utolsó, sajnálom az eseted, csak meg ne bánd :) 50 évesen belegondolva sajnálni fogod.
Remélem továbbra sem jön meg :)
Nekem 30,31,32 napos ciklusaim voltak. A sikeres hónapban a 29. napon kegyetlenül rosszul lettem reggel a vonaton...és a 28. naptól fehér folyásom volt (amit azelőtt soha nem tapasztaltam) ezért csináltam a 30. napon tesztet (10-es érzékenységűt) és jól látható pozitív lett. :-)
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!