Nagyon sokat járok pisilni, ez már a 3. éjjel volt hogy ki kellett mennem. De egy órában is többet járok a wc-re pedig nem iszok többet mint szoktam. A menzim késik 2 napja de van néha megjön érzés. Lehet baba?
Szia,
en ugyanigy vagyok!!!Tegnap kellett volna megjonnie de hal istennek sehol semmi.En is minden oraban megyek pisilni es 200% hogy nem vagyok folfazva.Nekem egy kicsi hang azt sugja bent hogy az vagyok!!Ezek mellett faj a hasam alja olyan mindjart megjon,neha kicsit gorcsos erzesem van,kicsit faradt vagyok,neha emelygek.Sjanos ma akartam tesztelni de hogy hajnalban almosan voltam pisili igy szerintem majd csak holnap.Addig remelem nem jon meg!!!!
Szerintem ha tuti hogy nem lehetsz folfazva,es kesik,es mindjart megjovos erzesed van akkor szerintem jok az eselyeid a babara!!!!!Szoritok hogy mindkettonknek baba legyen a dologban!Ha gondolod irj privatba ha sikerult!!!!!Minden jot!!!!!
Köszönöm a válaszokat!
Én is szorítok neked hogy sikerüljön a baba!!!! Írok mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!