Van anyuka itt, akinek 3 vagy több gyermeke van és már az első gyermeke is 30. életéve után született?
Én most leszek 29, a kislányom meg 1 éves. igaz, nem teljesen vagyok a kérdés szerinti, de még 3 babát szeretnénk :)) ez a része igaz lesz :)
még bennem is sok a kétely, hogy jó lesz-e így, de egyelőre ez a terv :)
Én pedig, Kedves Kérdező és Válaszolók, csak köszönni tudom az irásaitokat, mert ami engem illet, sajnos már 33 éves leszek, és még csak most kűzdünk az első Babáért.Nem akar jönni ,pedig elvileg semmi gond nincs, viszont mi is szeretnénk legalább hármat :-)))Tehát nekem nagyon jót tett lelkileg, amiket itt olvasgatok, legalább látom, hogy nem reménytelen a helyzetem, mert néha már kétségbe vagyok esve. Még egyszer köszönöm, reményt adtatok!
Mindenkinek a legjobbakat kivánom!
Én meg az első vagyok, új lányok, semmi para, lesz babátok, és semmiről sem "maradtatok le" :)) A barátnő dolgot én sem igazán értem... bár köztem és anyu között nagy volt a korkülönbség, és mégis "barátnők" vagyunk, de nem úgy, mint a legjobb barátnőimmel.
Szerintem is gáz, ha valaki azért akar húszévesen szülni, hogy a lánya barátnője lehessen, vagy hogy a barátnőjének nézzék. Én anyuka akartam lenni mindig is, és nem barátnő. :))
Mi is még az első kis csodánkra várunk, nyáron 30 leszek.
Soha nem hittem volna huszon éveim elején hogy ennyire kitolódik ez az egész. :( De nem érzem úgy hogy lemaradtam volna valamiről ,igazából olyan mintha most értem volna meg arra,hogy anya legyek.
Anyukám a féltestvéremet 39 évesen szülte :) imádnivaló kis tinilány és nagyon elvannak anyával,na meg velem :) ,bár anya mindig is fiatalos anyuka volt és még most is az. Büszke vagyok arra,hogy van egy hugom aki 15 évvel fiatalabb nálam :) Imádom. Úgyhogy azt sem bánom ha én is anya nyomdokaiba lépve talán a 2. vagy 3. gyermekünket hozom harmincas éveim végén a világra.
Köszönöm az új válaszokat is!
Babára váró Válaszolók!
Semmi gond, higgyétek el. Nekünk is annak idején azt mondták, nem lehet egy sem, megjártunk minden orvosi intézményt. Idő és sok türelem kérdése. Aki igazán szeretné, megérdemli, és bízom benne, hogy minél hamarabb anyukák lehettek Ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!