Van anyuka itt, akinek 3 vagy több gyermeke van és már az első gyermeke is 30. életéve után született?
Gratulálok!
Érezted ennek hátrányát? Vagy inkább előnyét?
Háát.. igazából nem tudom, mert én semmit sem érek meg hátránynak, mindent az előnyösebb oldaláról nézek és élek meg.. :) Na jó, bevallom, a hátam szokott fájni a cipekedésüktől.. de ez másnak is fáj.
Te is ilyesmi cipőben jársz/járnál? :)
Én 32 és 36 (ikrek).
Hátránya, hogy "öreg" szülő leszek, jó nézni, mikor anya és lánya nagyon jó barátnők.
Előny: nem vágyom el, buliba, mert kiéltem magam, mint az előző válaszoló, bejártam a világot, mindenünk megvan, mindent meg tudunk adni a gyerekeknek, munkahely biztos, visszavárnak.
Bár én tervezem a gyerekkel is bejárni majd a világot...
Sziasztok :) Első vagyok. Én is tervezem majd megmutatni nekik a világot, de nem most, amikor még ilyen kicsik, és igazából nem érdekli őket a Pantheon még, csak a medence meg a homokozó :)) Addig nem megyünk külfödre.
Engem anyukám 33 évesen szült. Most 38 vagyok. Anyu 71 éves, és pont oylan a kapcsolatunk, mint a legjobb barátnőimmel. Majdnem minden nap átugrik hozzánk, szerencsére még most is nagyon fiatalos, fitt "öreglány". :)
Én ezt nem gondolom hátránynak, talán emiatt sem, hogy ez a példa van előttem.
Kérdező, Veled mi a helyzet?
Szia!
Én még a megvalósítás útján vagyok, párommal háromat szeretnénk legalább. Születések: 32, 35 (leszek, útban van), és talán 3-4 év múlva mégegy, ha sikerülne.
Idős szülők leszünk, de talán jobban tudtunk készülni a szülővé válásra is. Viszont az egészségünkre is talán jobban próbálunk figyelni, mintha pl. 22 körül sikerült volna az első baba. És igen, a munkahely, lakás biztonsága már nem idegesít, mint pl. 10 évvel ezelőtti időkben. Viszont ha vissza lehetne forgatni az időt, lehet hogy azért 25-26 körül vállaltam volna az elsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!