Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van anyuka itt, akinek 3 vagy...

Van anyuka itt, akinek 3 vagy több gyermeke van és már az első gyermeke is 30. életéve után született?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Méghozzá 33, 35 és 37 :))
2010. ápr. 15. 22:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Érezted ennek hátrányát? Vagy inkább előnyét?

2010. ápr. 15. 22:38
 3/17 anonim ***** válasza:

Háát.. igazából nem tudom, mert én semmit sem érek meg hátránynak, mindent az előnyösebb oldaláról nézek és élek meg.. :) Na jó, bevallom, a hátam szokott fájni a cipekedésüktől.. de ez másnak is fáj.

Te is ilyesmi cipőben jársz/járnál? :)

2010. ápr. 15. 22:42
 4/17 anonim ***** válasza:
érek meg = élek meg. (bocsi, elgépeltem).
2010. ápr. 15. 22:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Amit talán előnynek említenék meg, az az, hogy anyagilag összeszedtük magunkat, jól állunk, nem tartozunk senkinek. A karrierem csúcsát is majdnem elértem... :) És beutaztuk a férjemmel a fél világot előttük. És remélem, hogy mindezekről a továbbiakban sem kell nagyon lemondanunk, max. mérsékelni. (3 gyerekkel mégse fogok Amerikába utazni nyaralni, elég lesz a Velencei tó is) :)
2010. ápr. 15. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:

Én 32 és 36 (ikrek).

Hátránya, hogy "öreg" szülő leszek, jó nézni, mikor anya és lánya nagyon jó barátnők.

Előny: nem vágyom el, buliba, mert kiéltem magam, mint az előző válaszoló, bejártam a világot, mindenünk megvan, mindent meg tudunk adni a gyerekeknek, munkahely biztos, visszavárnak.

Bár én tervezem a gyerekkel is bejárni majd a világot...

2010. ápr. 15. 23:10
 7/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) Első vagyok. Én is tervezem majd megmutatni nekik a világot, de nem most, amikor még ilyen kicsik, és igazából nem érdekli őket a Pantheon még, csak a medence meg a homokozó :)) Addig nem megyünk külfödre.

Engem anyukám 33 évesen szült. Most 38 vagyok. Anyu 71 éves, és pont oylan a kapcsolatunk, mint a legjobb barátnőimmel. Majdnem minden nap átugrik hozzánk, szerencsére még most is nagyon fiatalos, fitt "öreglány". :)

Én ezt nem gondolom hátránynak, talán emiatt sem, hogy ez a példa van előttem.

Kérdező, Veled mi a helyzet?

2010. ápr. 16. 13:41
 8/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Én még a megvalósítás útján vagyok, párommal háromat szeretnénk legalább. Születések: 32, 35 (leszek, útban van), és talán 3-4 év múlva mégegy, ha sikerülne.

Idős szülők leszünk, de talán jobban tudtunk készülni a szülővé válásra is. Viszont az egészségünkre is talán jobban próbálunk figyelni, mintha pl. 22 körül sikerült volna az első baba. És igen, a munkahely, lakás biztonsága már nem idegesít, mint pl. 10 évvel ezelőtti időkben. Viszont ha vissza lehetne forgatni az időt, lehet hogy azért 25-26 körül vállaltam volna az elsőt.

2010. ápr. 16. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Én nem szülnék korábban akkor sem, ha újra kezdhetném. :) Nekem így kerek a világ. Nekem kellett az előtte lévő idő. És most érzem magam a legjobban. :) Sok sikert a 3. babához is!!!!! :)
2010. ápr. 16. 21:58
 10/17 A kérdező kommentje:
EGyébként nincs senki a közvetlen ismerőseim közül, aki 30. éve után vállalta volna a 3 v. több gyermekét. Örülök, hogy mégis van, aki így gondolkozik.
2010. ápr. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!