Nyugtassatok meg, hogy ez negatív (? )
Nem tervezzük a gyereket, állandóan védekezünk, de késik 2 napja, így lerohantam tesztért, szerintem negatív, de félek, hogy odahallucinálok valami mást is.
Szerintetek is negatív?
#11 miert szolsz hozza,ha egyaltalan nem ertessz hozza?
Ez pozitiv!!!!
Ilyen lett az en tesztem:
Most vagyok 15hetes es o a masodik babank! Az elsovel is hasonloan halvany teszttel inditottam es lam,azota 18honapos egeszseges kislany!
Szia!
Én is Angliában éltem évekig a Home Bargains-ben vettem egyszer egy olyan tesztet amiben 5 db volt, mind az 5 pozi lett és mégsem voltam terhes. AZ is hasonló fajta volt. Vegyél egy másik tesztet.
Fejlemények:
Nem bírtuk ki, tesztben nem bíztunk, így elmentünk sürgősségire vérvételre, és megerősítették, hogy terhes vagyok, és megkérdezték, hogy mit szeretnék a babával?
Azt mondtam, hogy nem tudom, szükségem van legalább erre a hétre átgondolni, mondták, hogy gp (háziorvos) érdeklődjek, mondjam el neki, hogy mit szeretnék, de ne essek ki az időből.
Nagyon gondolkozom, áll a fejem összevissza, a férjem az én döntésem mellett áll, hisz tudja, hogy sokszor maradna rám a kicsi, de nem tudom :( segítsetek.
Egyertelmu, hogy megtartanam!!
:)
Habar nem ismerem a korulmenyeteket, vsak magambol tudok kiindulni!
Házasságban, stabil házastársi viszonyban semmiképpen sem vetetném el!
Hány évesek vagytok amúgy és mióta házasok?
Tapsztalatból mondom ha elveteted megbánod. Nekem gond volt a magzattal, el kellett vetetni és hiába nem volt választás a mai napig kísért, pedig boldog anyuka vagyok és a kistesó is úton. Életed legnagyobb boldogsága van úton, soha senkit nem szerettél úgy mint ahogy a gyerekedet fogod!
De a te döntésed kell, hogy legyen. Kívánom neked bárhogy döntesz, ne bándd meg.
Drukkolok :)
Bizony pozitiv!!!
Bezzeg en aki szeretne.... kva igazsagtalan ez !!
Nem lehet mastol pozi!
Ha csak nincs csokicisztad vagy olyan rákod..
Milyen furcsa (igazságtalan?) a sors... Ahová nem várják a babát; sőt, kifejezetten tesznek ellene, hogy ne legyen, oda 'csak úgy' jön, minden erőfeszítés ellenére. Ezeknél az embereknél ez tragédia.
A mi tragédiánk pont ennek az ellenkezője: 6 éve várok/ vágyom egy ugyanilyen tesztre; de ezt eddig még lombikkal sem sikerült elérnünk...
Vérzik a szívem ilyenkor; de ettől függetlenül kívánom, hogy úgy tudjál dönteni, hogy az elfogadható legyen számodra a jövőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!