Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irjatok légyszi különleges és...

Irjatok légyszi különleges és ritka fiu és lány neveket? Köszönöm 10hkm

Figyelt kérdés
De légyszi ne ilyet hogy Hanna Maja Szofia Nina. ??

2016. júl. 8. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolso.

Az en batyam is Ariel volt!:) :(

Sztem ami szep es egesz kulonleges az Noel, Vendel, zorân, Kornél, Bulcsù, Lóránd, Csongor.:)

2016. júl. 9. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Oppá.

Lany neveket lehagytam.

Karolni, Karina, Leila/Lejla, Viola, Etelka, Gerda, Radojka,(szerb) Dèzi, Amèlia, Darinka.(szerb -horvat nev)

2016. júl. 9. 12:22
 13/14 Melody0529 ***** válasza:

Mi most várjuk az első babánkat :)

Mi megmaradtunk az értelmesebb és tán hagyományosabb kategóriáknál. Ha lány lesz, Dorina, ha fiú, akkor Krisztián lesz a gyermek :)

Nekünk már előre meg voltak a neveink, de én azért végignéztem a fent említett listát is :D hát, férjemmel sírva röhögtünk egy-kettőn :D

Egyik kedvencem volt az Atanázia (kapásból az eutanázia jutott róla eszembe)

2016. júl. 11. 11:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Uhh itt aztán irtak fura neveket :) ugy döntöttünk a férjemmel hogyha kislány lesz akkor Judit ha kisfiú akkor Roland :)
2016. júl. 12. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!