Különleges, egyedi, vagy ritka fiú és lány neveket tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Jövőhéten kiderül a picúr neme, de addig is nagyon nagy erőkkel keressük neki a megfelelő nevet. Egyszerű vezetéknévhez szeretnénk valami hangzatos és különleges nevet!
Kérlek ne tartsátok magatokban! :)
Bóna vezetéknévhez keresünk neveket :)
(Fiúnál ami szóba jött az a Csanád és a Zalán vagy a Zente. Kislánynál esetleg a Zora illetve Amíra de egyikre se tudtam azt mondani, hogy igen ez lesz az a név..)
2016. febr. 4. 20:58
1/25 anonim válasza:
Ha nekem fiam lesz, biztos hogy Zétény lesz a neve. Lánynéven nem is gondolkoztam, mert az nem opció :P
2/25 anonim válasza:
Bereniké, Mikolt, Molli, Polli, Polett, Szava, Lelle, Lizandra.
4/25 anonim válasza:
Kadosa, Karsa, Zerind, Merse, Bercel, Kilián.
6/25 anonim válasza:
Egészen ritka és különleges, kifejezetten egyedi: Jancsi, Jóska, Lajos, Erzsi, Maris.
7/25 anonim válasza:
Lány: Lili Luna Molli Véda Viola Adél Dália Lia Xénia Gitta
Fiú: Hugó Ádám Péter Áron Aba Abád
Ugyan nem annyira ritkák.
8/25 anonim válasza:
Hát a Zora és Amíra nem ritka, legalábbis mifelénk nem.
Lány nevek: Száva, Liza, Eliza, Sarolta, Imola, Anissza
Fiú: Iván, Csongor, Edvin, Domonkos, Lőrinc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!