Különleges, egyedi, vagy ritka fiú és lány neveket tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Jövőhéten kiderül a picúr neme, de addig is nagyon nagy erőkkel keressük neki a megfelelő nevet. Egyszerű vezetéknévhez szeretnénk valami hangzatos és különleges nevet!
Kérlek ne tartsátok magatokban! :)
Bóna vezetéknévhez keresünk neveket :)
(Fiúnál ami szóba jött az a Csanád és a Zalán vagy a Zente. Kislánynál esetleg a Zora illetve Amíra de egyikre se tudtam azt mondani, hogy igen ez lesz az a név..)
2016. febr. 4. 20:58
21/25 anonim válasza:
Miléna Lea Lia Lara Nikolett Szorina Gertrúd Amaréla Málna Szeder fiubol meg Zorró
22/25 anonim válasza:
Honória, Ninon, ezek különlegesek, egy egyszerűbb név után második keresztnévnek szerintem jók lehetnek
Fiú nevek közül különleges most nem jut eszembe, csak a Tankred, aminek egyszerű a hangzása, de nem túl elterjedt név
24/25 anonim válasza:
Zora+Amira= Zafira
Szerintem nagyon szép név, és különleges. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!