Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irjatok légyszi különleges és...

Irjatok légyszi különleges és ritka fiu és lány neveket? Köszönöm 10hkm

Figyelt kérdés
De légyszi ne ilyet hogy Hanna Maja Szofia Nina. ??

2016. júl. 8. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Különleges és ritka? Hát ha nem Kevinkére és Armandóra, vagy Dzsesszikára gondolsz, akkor érdemes felkeresned és olvasgatnod ezt:

fiú nevek: [link]

lány nevek: [link]

Ezek a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetének a kiadványa, amik anyakönyvi bejegyzésre alkalmasak. Ha ezen kívül gondolkodsz, azt jegyeztetni kell.

2016. júl. 8. 23:58
 2/14 anonim válasza:
19%

Fiú: Nixon, Coen, Quinten, Flynn, Arian, Deon, Dex, Houston, Joziah

Lány: Aria, Calla, Cora, Darby, Makena, Maya, Prya, Quinn, Ulani, Zaylee

2016. júl. 8. 23:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Koszonom :) jöhetnek még:)
2016. júl. 8. 23:59
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
fiu:taksony,kapor,rozmaring
2016. júl. 9. 00:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Azért a vezetéknevet is vedd figyelembe :)

Ne legyen mássalhangzó, vagy magánhangzó torlódás, mert akkor is hülyén jön ki a név. Egyébként meg egyre inkább visszatérnek a hagyományos keresztnevekhez a magyar családok, mert rettentő viccesen hangzanak a külföldi keresztnevek egy magyar vezetéknévhez. Később csak a gyerekednek lesznek belőle kínos pillanatai.

2016. júl. 9. 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
nekem van ismerősöm, akinek 3 gyereke van, amira, lorina, noen, hát basszus, annyira gáz, mikor üvölt a játszón a gyerekeknek, mindenki fuldoklik a röhögéstől.
2016. júl. 9. 00:04
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
#1-es, köszi, rég röhögtem ilyen jót, pedig csak az első két oldalt néztem meg...Brájen, Dzsasztin, Dzsínó, Dzsúlió, Dzserald, de nagy az Isten állatkertje...:D
2016. júl. 9. 00:19
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Fiú: Dezső, Károly, Pál, Imre

Lány: Erzsébet, Margit, Máris

Ezekből nem lesz még egy.

A gyerekem sulijában hemzsegnek a Hellák, Jázminok, Kevinek. Mert az olyan ritka és különleges...

2016. júl. 9. 08:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Amiket a kettes ír, még nem engedélyezték, és magyar írásmóddal bután fog kinézni.

Egyébként alig várom hogy a Trónok harca szereplők neveit obégassák az anyukák a játszótéren.

Sose értettem miért kell így ki...ni szegény gyerekekkel.

2016. júl. 9. 08:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Sulinkba jár egy fiú, az a kereszt neve, hogy Ariel. Sztem ez elég ritka fiúk körében O.o
2016. júl. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!