Szerintetek 24 évesen még fiatal lennék anyukának?
Én 21 férjem 24éves. Nem gondoljuk magunkat fiatalnak a gyerek válaláshoz. Sőt engem egy kicsit idősebbnek néznek, de nem ám azért, mert olyan sza.rul nézek ki.:)
Meg van a biztos álás, lakás stb. Akkor miért is várjak 30éves koromig? :) az meg, h a többi ember mit fog gondolni rólunk, nem fog érdekelni, téged se érdekeljen, mert felesleges.
Boldog babavárást!
Én majdnem 21 évesen szültem az első lányom és 25 évesen a 2.-at.most tervben a 3. :)
Nem gondolom,hogy fiatal vagyok hozzá,mindig is erre vágytam,hogy gyermekeim legyenek!!!
:)
jó egészséget kívánok nektek :)
"Azért tettem fel itt is ezt a kérdést hogy olyan embereknek, akiket nem ismerek, mi a véleménye erről. "
- Tehát úgy mondjuk meg, érett vagy-e az anyaságra, hogy nem ismerünk... ennek nem sok értelme van.
Kor alapján nem lehet tudni. Valaki csak 40 évesen elég érett, más már 20 évesen is szülhet.
Speciel én nem szülnék/szültem volna 24 évesen, de ez az én magánvéleményem. Ennek ellenére nem gondolom, h valaki ennyi idősen fiatal volna hozzá.
Ha ti/te így gondolod, az a te döntésed. Pár év múlva rá fogsz jönni, h jó volt-e ez, vagy inkább vártál volna még. Tenni ellene már úgysem tudsz.
Jó lenne, ha már most megpróbálnál ilyen megjegyzéseket elengedni a füled mellett, vagy nem magadra venni, mert meg fogsz bolondulni. Manapság az a módi, h mindenki mindenkit b..sztat, megszól, kéretlen véleményt alkot. Ez alapból is eléggé tré dolog, de egy kismama, vagy kezdő anyuka hajlamos nagyon magára venni, megijedni.
Boldog babavárást, szép anyukaéveket kívánok neked!
Én 23 vagyok és nemrég vetéltem el. 8 éve lesz lassan hogy a párommal vagyok. Megvan mindenünk kivéve a saját ház, mivel párom szüleinél lakunk és maradunk is. 3 éve várják az unokát, sajnos 2 is elmennt. Ráadásul a párom kamionos, úgyhogy nehéz helyzetben vagyunk(babaprojet ügyben). Már nagyon szeretnénk sajátot.
Mondjuk itt a faluban ahol lakunk mindenkitől azt hallom hogy miért nem szülök egyet, és akkor nem máséra kell vigyáznom.(ovodai dadus vagyok)
De tény azis hogy azt is megkapom máshonnan hogy minek akarok én még gyereket hiszen én is még csak most nőttem fel. Persze ezt azok mondják akik alig vagy akár nem is ismernek.
Gratula a picihez. És ne vigyelj az ilyen emberekre, nekem is a bulizással jönnek, de sosem voltam az meg a párom sem. Úgyhogy hajrá.
Amig arra vagy kivancsi ki mit gondol lehet (!), hogy kisse az vagy.
Megis ki a fenet erdekel ki mit gondol?
Az a lenyeg h te es a parod mit gondoltok.
Lelepehet pontozni a bunkosagom miatt, de engem 22 (lassan 23) eves letemre sem erdekel. Igazabol jovore terveztuk, de ha mar itt van el nem Fogom vetetni. Es senkinek a velemenye nem erdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!