Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos fiatal anyukának van esélye egy gyerekkel párt találni?
Nem pótapukát keresnèk majd,hanem magamnak társat. Szerintetek erről le is tehetek,hogy legyen egy normális kapcsolatom? Iszákos, agresszív, nözös fèrjtől válok.
26/N
Tetszett volna erre akkor gondolni amikor hagyta magácskát felcsinálni. Talán előtte mintatárs volt? Segítek: N-E-M. De hát egy rosszfiúval olyan izgi az élet, nemigaz?
Ez jut most eszembe: [link]
Kedves 2! Nem felcsináltattam magamat! Komoly kapcsolatban vállaltuk a kisfiunkat és házasok is voltunk! Nem egyik ágyból a másikba ugráltam.
8,5 èvig voltunk együtt. Ezek szerint èn vagyok a rossz, mert nem tűrtem el,hogy rèszegen megverjen, vagy èppen minden nap leigya magát a földig,mert a barátai miatt ez így jó. Szerintem egy családos embernek legyen már kicsit előrèbb a fia és a felesège.
7-es!
Èn úgy gondolom,hogy nekem pont elèg ha a kisfiammal elfogadják egymást. Az anyagiakat előteremtem èn neki hisz az új (leendő) páromtól ezt nem várnám el. Minden jót kívánok Neked! Meg persze mindenkinek, aki válaszolt!
8-as!
Adok magamra, vidám vagyok èn is :) A vidámsággal nincs baj :)
Sok sikert Neked is!! :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!