Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefeküdtünk barátnőmmel,...

Whitemilu kérdése:

Lefeküdtünk barátnőmmel, védekeztünk, gumival, de mikor közel voltam elkezdtem gyorsabban csinalni es kiszakadt a gumi. Eszrevettem de a fele kb bele ment. Mennyi az esely ra h terhes?

Figyelt kérdés
1,5 eve vagyunk egyutt,szeretem.nem akarom h ido elott tortenjen.es igy.elore is koszonom a valaszokat.6napja tortent.

2016. júl. 5. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Hu basszus.. pont ovulatcio kornyeken.

7-9 nap mulva vegyetek tesztet

2016. júl. 5. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha késik a menzije akkor csináljon tesztet. Ha pozitív ha negatív doki. KB majdnem egy hete történt tehát bármikor el tudtatok volna menni egy nőgyógyászti szakrendelésre.. Nem is értem hogy miért nem mentetek azonnal vagy másnap nőgyógyászhoz és miért nem írattátok fel a 72 órás esemény utáni tablettát? 6 nap el telt kB 14-15. Napon ágyazódik be ha megfogant. A 20-21. Napon már kimutatja a teszt... De legkésőbb akkor ha késik a menzije. Bárhogy nézem felelőtlenség volt 6 napot várni... Nem tudom hogy megfelelően használtátok az óvszert de évek óta használom és nálam nem történt még ilyen. Lehet célszerű fogamzásgátló tablettát is felíratni. Nem 100% védettség de legalább plusz védelem. 22 N
2016. júl. 5. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom elképzelni, hogy tud kiszakadni egy gumi... Mostanában egyre több ilyen kérdés van. Én is jó ideig gumival védekeztem, de sosem volt semmilyen problémám.
2016. júl. 5. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
ma 21:09-es: a "megoldások": olcsó, nem jó minöségü óvszerek,de föleg nem megfelelö használati mód, pl nem üresítik ki a végén lévö tartályt és emiatt levegö marad benne, megsértik a gumit, mert foggal vagy körömmel szakitják fel a csomagolást, vazelint használnak síkosítónak - ennyi jutott eszembe kapásból.
2016. júl. 5. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Off: Mi 4 éven keresztül védekeztünk gumival, úgy hogy nem voltunk már gyerekek, és soha semmi baj nem történt. Majd egyszer csak elszakadt. Mivel pont 14. napon történt, másnap írattam ki eseményutánit, nem lett semmi gond, de csak azért mert nálatok nem szakadt ki, még nem lehetetlen. :)
2016. júl. 6. 08:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Vártok. Ha késik, akkor csináltok tesztet, és annak fényében elmentek a dokihoz. Most már mindegy, de abban az egy hétben igazán lehetett volna kiíratni egy eseményutánit. Még mindig kevésbé terheli meg a szervezetet mint egy abortusz. Meg hát a lelket is. Remélem azért nem lesz baj!

2016. júl. 6. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekünk így fogant a fiam!:))18 évesen szültem.Most ő 16 éves elmult.Gratulàlok lehet apa lettél.:)
2016. szept. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!