Lehet terhes elszakadt gumi?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap éjszaka együtt voltunk a bnőmmel /én 18 ő 17/
és elszakadt a gumi... észrevettem de azért a fele kb azért belement
~1hét múlva kellene megjönnie neki és nagyon parázunk, hogy mi van hogyha terhes.
nőgyógyász szakrendelés~7ezer+gyógyszer 6ezer
ennyit nemtudok gyorsan előteremteni
Valami ötlet valakinek?
2016. júl. 3. 11:32
1/16 anonim válasza:
szóljatok a szülőknek hogy adjanak pénzt, mert kifuttok az időből. van rá elég nagy esély, hogy terhes lesz.
2/16 A kérdező kommentje:
de nincs valami olyan, hogy a 20. nap után terméketlen?
2016. júl. 3. 11:52
3/16 anonim válasza:
Nincs. Bármikor teherbe lehet esni, akár menstruáció alatt is. Sőt, még bőven a termékeny időszakban van.
4/16 A kérdező kommentje:
gyerekorvos nem írhatja ki hogyha nagyon szépen megkérem?
Vagy a gyógyszertárba vény nélküül nem adnak ki ha mondom, hogy nagyon sűrgős lenne?
2016. júl. 3. 12:05
5/16 anonim válasza:
Nem. Nőgyógyászhoz kell menni mindenképpen, és olyan gyorsan ahogy csak lehet. 24 óra elteltével már csak 50%-ban hatásos az esemény utáni.
6/16 A kérdező kommentje:
de olvasgattam sok hasonló kérdésnél, hogy vény nélkül kiadták, meg hogy kiírta az orvos
2016. júl. 3. 12:13
7/16 A kérdező kommentje:
ezek csak kamuk?
2016. júl. 3. 12:13
8/16 Erika87Nyh válasza:
Ügyeleten kiírják vagy sürgősségin.
9/16 anonim válasza:
Nem kamu. Fogjátok a TAJ kártyáját és menjetek nőgyógyászati ügyeletre. Megmondjátok, mi van, jön egy orvos, felveszi az adatait, felírja, viszlát. Kétszer is irattam 18 éves korom alatt eseményutáni, barátnőim között is volt, akinek kellett, soha nem volt olyan, hogy nem írták fel, vagy jöttek volna a szülő kell dumával.
10/16 anonim válasza:
Szerintem egy elszakadt gumi nem eshet teherbe.
Komolyra forditva: remelem mar voltatok a nogyogyasznal es kertetek penzt a tablettara. Minden perc szamit ilyenkor, hacsak nem szeretnetek abortuszt vagy egy cuki utodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!