Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most tényleg terhes vagyok?...

Most tényleg terhes vagyok? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a barátommal úgy és kiszakadt a gumi, de nem vettük észre. 15 órán belül bevettem az esemény utáni gyógyszert (Escapelle). Csináltam tesztet és az első negatív lett. Ma csináltam reggel újból és pozitív lett. De kétszer mártottam bele a tesztet a vizeletbe és nem tudom, hogy nem-e ettől lett pozitív...

2016. ápr. 27. 09:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
és most tőlünk mit vársz, hogy megvizsgálunk? menj el orvoshoz....
2016. ápr. 27. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Késik a mensid?

Lehet, hogy eláztattad a tesztet másodszor.

Megoldás: csinálj még egy tesztet, de rendesen. Menj orvoshoz, ha már legalább 1 hete késik a menzeszed és nem vagy biztos a tesztben. Attól, hogy vettél be esemény utánit, még lehetsz terhes.

2016. ápr. 27. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy kétszer mártottad bele? Minek?? Rakj fel képet a tesztről!
2016. ápr. 27. 09:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem lesz pozitív, viszont ha két csíkos lett a teszted, akkor terhes vagy.

Nekem is volt úgy, hogy abban a hónapban a nemvárt előtt két nappal teszteltem, ami negatív lett, aztán a nemvárt napján már halvány pozitívat teszteltem.

A negatív lehet téves, de pozitív csak akkor, ha terhes vagy.

Képet nem tudsz felrakni róla?

Esetleg csinálj egy újabb tesztet, két nap múlva, reggeli vizeletből.

Az esemény utáni sem mindig hat.

Egyetlen 100% biztos módszer van, a C-vitamin. A két térded közé szorítva... Mindig benne van a pakliban, hogy becsúszik a baba, bárhogy is védekeztek.

2016. ápr. 27. 09:38
 5/14 A kérdező kommentje:
2-es még 1 hetet nem késik de ma csinálok még egy tesztet és köszi a választ... 3-as siettem megcsinálni és először olyan volt mintha nem szívta volna fel meg nem is csináltam még soha
2016. ápr. 27. 09:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Mikor volt a "baleset"?
2016. ápr. 27. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Mennyire látható a 2. csík? Hány perc után jött elő? Mennyi idő telt el a negatív és a pozitív között? Egy márka? Egyébként sztem az elázástól nem lesz egy teszt jól látható pozitív...
2016. ápr. 27. 09:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet tenni mert már csak egy csíkot mutat de 3 perc után 2 volt ...a teszten meg úgy volt hogy 5 perc után már nem valós eredményt mutat... a baleset szombaton este volt...
2016. ápr. 27. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 1,5 év után is pozitív... ha egyszer pozitív az már nem tűnik el, a negatív mellé jöhet még 1 csík, azért írják rá hogy x idő után dobd ki.
2016. ápr. 27. 09:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Most a legutóbbi szombaton???? Áááá akkor esélytelen! Akkor negatív! Meg a második csík nekem 6 és 3 év elteltével is ott van a teszten... Tesztet aktus után 2 héttel, de min 10 nappal kell csinálni. Addig nem lehet pozi, mivel még be sem ágyazódott. Hacsak nem hamarabb is volt "baleset" a szombattól. De ha csak a szombati, attól nem lehet pozitív még...!
2016. ápr. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!