Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most tényleg terhes vagyok?...

Most tényleg terhes vagyok? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a barátommal úgy és kiszakadt a gumi, de nem vettük észre. 15 órán belül bevettem az esemény utáni gyógyszert (Escapelle). Csináltam tesztet és az első negatív lett. Ma csináltam reggel újból és pozitív lett. De kétszer mártottam bele a tesztet a vizeletbe és nem tudom, hogy nem-e ettől lett pozitív...

2016. ápr. 27. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem nem vagy terhes, a hcg által kiváltott 2. csík évek után is ott van, én is őrizgetek teszteket. :)

De ami még ennél is fontosabb, terhességet a teszt csak kb. két héttel az aktus után mutat ki, mivel maga a terhesség is ennyi idő alatt jön létre, szombat óta mindössze 4 (!!!!) nap telt el, teljesen fölöslegesen teszteltél.

Várd meg a mensidet és ha azután is kétségeid vannak, tesztelj újra, de úgy, hogy legalább két hét teljen el az aktushoz képest. De szerintem nem lesz semmi gond!

2016. ápr. 27. 09:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Előtte nem volt ilyen baleset soha ez most történt szombaton ... de a 2. csík a teszten halványabb volt és kicsit szakadozott de mondom mostanra már még csak egy picot se látni
2016. ápr. 27. 10:13
 13/14 anonim válasza:
Szia. Én a mostani ciklusom 12.napjan éjjel voltam együtt a párommal ekkor volt valószinü peteérésem mivel 26napos a ciklusom. Majd másnap délbe vettem be az Escapelle-t. Nem tudom hogy addigra megtermékenyülhetett e a petesejt?! Ma a 12nap a baleset óta, szurkal a hasam pár napja sürün kell wcre mennem.
2016. ápr. 30. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem olvasod már, de nem árt tudni, hogy mikor eshetsz legnagyobb valószínűséggel teherbe, a peteérésed (ovuláció) környékén, ami a két menzeszed közötti pár napban van. Érdemes lenne vezetned a ciklusodat pl. a ciklus.hu-n, vagy más hasonló oldalon, mert ez kiírja neked, hogy nagyjából mikor eshetsz teherbe, mikor fog megjönni, természetesen ettől még kell védekezni. A terhességi teszt az elmaradt menstruáció napjától mutatja ki a terhességet. Néhány teszt azt ígéri, hogy pár nappal korábban is kimutatja, de érdemesebb kivárni a kimaradt mensit, mert úgy biztosabb eredményt kapsz.
2016. jún. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!