9 napja kesik helyette kremely. Folyas utalhat babara? 9 napja tortent az aktus es. Ezelott 17 napja is vol egy . Mas tunetem nincs? Ki volt. Mar igy es baba lett?
Szia!
Abbòl az aktusbòl, ami 9 napja volt MÈG nem lehet sok minden 10-12nap a beágyazòdás, amig az nem esik meg, addig nem számit egy nő terhesnek.
Ami 17napja volt az meg talán, de nemhinnem mert nem akkor volt a peteèrèsed, ha jol èrtelmeztem! Gyakrabban kellene ossze bujnotok.:(
Ha jól értem, közel két hete késik, de még nem teszteltél. Mégis mire vársz? Főleg, hogy volt egy korábbi aktusod.
Én nem vagyok szakértő a témában, de úgy gondolom, hogy a korábbi aktusból esélyesebb a terhesség, mert amelyiken szerinted összejöhetett a baba, az ha jól értem pont akkor volt, amikor meg kellett volna jönnie. Az nem épp a legtermékenyebb időszak, ezért nem értem hogy miért gondolod, hogy abból lett baba. Főleg hogy majdnem két hete meg sem jött. Miért nem veszel már egy tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!