Kiszakadt a gumi, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kiszakadt a gumi a baratommal de meg nem ment amikor kiszakadt igyis lehetek terhes?? Gyors valaszokat legyszi2016. jún. 2. 10:29
2/8 anonim válasza:
nem kell elmenni hozzá hogy terhes legyél. ha kiszakadt a gumi lehetséges hogy teherbe estél. nem sok az esély rá, de lehet. vegyél 72 órást ha még időn belül vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
De ugyis ha egybol eszrevettuk?
2016. jún. 2. 10:35
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi az esélye. Régen én is, sokan mások is védekeztek úgy, hogy egyszerűen csak kihúzta a pasi, mielőtt elment volna, nem estem így teherbe évek alatt sem. De másnak meg pont besikerül, szóval esély van rá, de emiatt én nem vennék be esemény utánit, nem túl egészséges dolog. Ha elélvezett volna, akkor bevenném.
5/8 anonim válasza:
Nem valószínű. Nagyon kicsi az esélye, szinte semmi. Én nem vennék be egy hatalmas hormonbombát ezért(esemény utánit)!
7/8 anonim válasza:
Én sem vennék be emiatt, mikor kellene megjönnie? Ha nem 2 hét múlva, akkor még kevesebb az esélye a teherbeesésre.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat kicsit megnyugodtam:)
Jovohet hetvegen kell megjonnie, most az egyszer tenyleg varom hogy megjojjon :D
2016. jún. 2. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!