Ha 25-én kezdődött a beágyazódás akkor kb. teszten
mikor fog látszódni az eredmény? 10 nap mire kb. vége
lesz a beágyazódásnak, akkor 5-én már tesztelhetek?
11/17 A kérdező kommentje:
Szia! Nálam is az a helyzet, hogy én is attól félek, hogy beképzelek mindent. Tegnapelőtt még azt is álmodtam, hogy szültem. Szerintem már túl sokat foglalkozok a témával, de nem tudok nem gondolni rá. Én is jövő hétvégén akarok tesztelni, szerintem péntek-szombat körül. A testhőm az sajna 36,5, pedig azt írták, ha összejött, akkor 37-nek kéne lenni. A hasam viszont görcsöl, vagy inkább azt mondanám, hogy folyamatosan érzem a petefészkeimet, tegnap este már megijedtem, hogy fefáztam és a barna folyás is attól volt, sűrűn kellett pisilnem, de nem a felfázástól volt, mert nekem volt már nem egyszer , de ez mégse az lett. Szóval nem tudom. Én kezdek elkeseredni. De majd a teszttel minden kiderül. Én is szorítok neked, aztán el ne felejtsd ám megírni, hogy mi lett veled és a teszteléssel, ja és addig meg ha valami tüneteid vannak, légyszi oszd meg velem, hátha abból én is leszűrhetek valamit.
Szia!
Oké meglesz, jelentkezem majd hogy hogyan alakul a dolog.Ha gondolod írj e-mailt, és akkor azt csak mi látjuk:)
Egy valamit elfelejtettem. Szombaton voltunk várásrolni és valami nagyon büdös volt szerintem. a férjem csak mosolygott, azt mondta hogy csak kicsit érzni. Az előző terhességnél is a szagok voltak az első jelek ha jól emlékszem, de nem akarom én sem beleélni magam. Mióta próbálkoztok?
2008. szept. 28. 09:25
13/17 A kérdező kommentje:
Még " csak " 3 hónapja, inkább 4 , de nekünk nagyon kevés esélyünk van, mert a férjem külföldön dolgozik. Hát igen, ha szagokat érzel, akkor az tényleg bíztató. Nekem már van két kislányom, csak náluk teljesen egyszerű volt a helyzet, mert "kéznél" volt a férjem, elterveztük és jöttek, nem kellett várogatni, számolgatni, azt se tudtam mikor van pé, beágyazódás, semmivel nem foglalkoztam, csak kimaradt a mensim , teszt , ami poz. lett és jött a nagy öröm, hogy babás vagyok. De most? Beleőrülök a várakozásba, egyfolytában magamat nézegetem. Neked talán most több esélyt adok, mint magamnak, ha már szagokat is érzel... Nekem a cicim se feszít, csak mikor a pé napja volt akkor. Azóta meg érzem a pocimat ott lenn, most meg ott feszít. Szóval nem tudom, de azért drukkolok magunknak. Üdv.: Gina
Szia!
Hát az első baba az nekünk is elsőre jött. Igazi szerelembaba. Nászúton fogant jó eséllyel:) sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de nem adjuk fel. Én sem mértem a hőmet sosem (kivételesen ma reggel megmértem 36,9, de így nem tudom hasonlítani semmihez sem), nem tudom mikor van peteérésem, max megérzések. Majd kiderül. A szagokat meg majd kiderül hogy bírom. De ha tényleg érzékenyebb leszek rá, akkor elkezdek reménykedni:) Hajrá hajrá:) Ne izgulj ha jönni akar úgyis jönni fog.
2008. szept. 28. 09:45
15/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem jött össze az első babátok, de a hozzállást díjazom, nem is szabad feladni én se adnám fel. Látod még a 3-at is mennyire akarom. Én is ma reggel mértem meg, de nekem csak 36,5 volt és én se tudom, hogy mihez viszonyítsam. Majd most ezután megméregetem, végülis veszteni nem vesztek vele. Ha mensi előtt lemegy , azt tudom, hogy az sajna nem jót jelent. Meg szerintem az én ma reggeli hőm se túl jó, mert ha tényleg beágyazódásom volt 25-én akkor már magasabbnak kéne lennie. De szerintem a 36,9 egész jó, reménykedhetsz. Kiváncsi vagyok már, izgulok érted még ismeretlenül is. Neked még talán jobban kívánom, mert én azért már kétszer átélhettem a csodát!
Szia!
Köszi aranyos vagy nagyon. Köszi a bíztatást. Igazából a hozzáállást az élet hozta. Beleéltük magunkat semmi jele nem volt hogy baj van, csak a kötelező UH-ra mentünk. Eléggé kidőltünk tőle, de az idő, meg a hit meggyógyított. Igazából biztos megvan az oka hogy így kellett lennie. Az okot sosem fogjuk megtudni, így fölösleges forogni rajta. Persze eszünk be jut néha, de azt hiszem ez természetes. De reménykedünk. Nincs e-mailed? Én szorítok nektek is. Mekkorák a gyerkőcök?
2008. szept. 28. 10:21
17/17 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: