Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 25-én kezdődött a beágyazód...

Ha 25-én kezdődött a beágyazódás akkor kb. teszten mikor fog látszódni az eredmény? 10 nap mire kb. vége lesz a beágyazódásnak, akkor 5-én már tesztelhetek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 16:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ez jó kérdés mert nálam is ugyanígy van, tegnap voltam dokinál mondtam neki nézzen meg uh-n és ott még nem látott semmit így most már egy kicsit csalódott vagyok hogy megint nem sikerült de még az is lehet hogy nem lehetett az uh-n látni
2008. szept. 27. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jócskán több, mint 3 hetes lehettem és a teszt nem mutatta ki. K.b. 5 voltam, mikor pozitív lett a teszt.
2008. szept. 27. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Bocs:5 hetes
2008. szept. 27. 17:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
honnét tudod hogy 25-én kezdődött a beágyazódás?
2008. szept. 27. 17:32
 5/17 anonim ***** válasza:

A legjobb akkor tesztelni ha nem jön meg. Reggeli első vizeletből! Ha akkor nega, próbáld meg pár nap múlva!

Sok sikert kívánok és 2 csíkokat!!! :D

2008. szept. 27. 17:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Meg a válaszokat is. Az utolsó előtti kérdezőnek válaszolnám, hogy barna folyásom volt , hasi görcsökkel és 19-én volt pé-m. Gondolom, hogy akkor lehetett a beágyazódás. de még ugye semmi se biztos, majd a tesztből kiderül. Ma meg megint csak ilyen krémes, fehér folyásom van. Testhőt nem mértem.
2008. szept. 27. 18:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. Én szorítok nagyon. Remélem nekünk is sikerül:) kb egyidősek vagyunk akkor :)
2008. szept. 27. 19:54
 8/17 A kérdező kommentje:
Majd írd meg, hogy veled mi lett, majd én is megírom. Szorítok neked én is!
2008. szept. 27. 21:01
 9/17 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy volt nálad is valami hasonló tünet?
2008. szept. 27. 21:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én volt a "honnét tudod" kérdező. Akartam neked írni de ne lehet. Szóval nekem sajnos volt egy miss ab-om azóta nem állt vissza még a ciklusom. Ebben a hónapban próbálkozhatunk újra. Néha egy kicsit szurkál a hasam, meg talán fájdogál a mellem. De félek hogy csak beképzelem magamnak. Én leghamarabb majd jövő hét végén fogok tesztelni azt hizsem. Szorítok nagyon!

szia

2008. szept. 28. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!