Pharmatex, ez így nagyon veszélyes volt?
Sziasztok!
Párommal pharmatexxel védekeztünk,úgy, hogy mellette hőmérőzök, tehát figyelem mikor vagyok termékeny, illetve mikor nem. Peteérés előtt és után pár nappal megszakítással kombináljuk, de most az egyik aktusnál miután megszakítással fejeztük be a dolgot, folytattuk pár másodpercig még. (remélem érthetően írtam le, nem akartam durván :D)
Tehát azzal a minimális spermával ami maradt páromon, elbánt a pharmatex igaz?
Megijedtem, sajnos elkapott minket a hév. Kérem a bántó hozzászólásoktól kíméljetek!
Köszönöm
Köszönöm, Istenem legyen igazad.
Már írattam fel, s most várom, hogy megjöjjön és elkezdhessem szedni. Remélem meg fog. :(
Jövő héten kell megjönnie!
Évekig használtam pharmatexet. Soha nem volt gond, ha bennem ment el, akkor se.
Mikor akartuk, azonnal összejött mindkét gyerek, termékenységi gondunk nincs. :)
Nem kell aggódni. Ha rendesen használjátok, megbízható.
Minden esetre sokkal jobb mint a megszakítás önmagában, és egészségesebb, mint a fogigátló.
Köszönöm szépen :)
Még egyszer nem próbálnám így, most pedig csak reménykedem.
Nem tudom ki az aki a kérdésemnél lepontoz mindenkit, minden válasz hasznos volt , és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!