Naptármódszer + pharmatex biztonságosnak mondható?
Sziasztok!
Vélemények érdekelnének, hogy ha pharmatexet úgy alkalmazzuk (használati leírást szigorúan betartva), hogy a feltételezett termékeny napokon megszakítva vagyunk együtt párommal, a terméketlen napokban nem szakítanánk meg, akkor az mennyire biztonságos?
Illetve minden +,- tapasztalat érdekel ezzel a termékkel kapcsolatban!
Köszönöm a válaszokat előre is!
NEM!
A spontan peteeres naptarral hogy allpitod meg?
Ahhoz eleg egy orgazmus,hogy kivaltsa!
A pharmatex pedig arra jo,ha nem akarsz gorcsosen babat,de nem jelent gondot ha megis becsuszik...
Mi azért választottuk a Pharmatexet, mert úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba, jöhet nyugodtan nincs akadálya. Én nem tudnám azt mondani, hogy hatékony,abbahagytam a fogamzásgátlót, következő hónapban már Pharmatex volt használatban (betartottuk ám a leírtakat) és most jön a pici :) Első hónapban összejött vele nekünk. A doki közölte is, hogy nahát, ismét egy "pharmatexes" baba.
26 hkm :)
u.i.: Lehet, másnak hatékony,nekünk nem nem védett igazán, bár nem bánjuk :)
Hú, most kicsit megijesztettél :)
Menstruáció alatt vagyok, de már inkább csak barna folyásom van, és együtt voltunk párommal pharmatexxel, nem szakítottuk meg az együttlétet...
Akkor ezt nem volt túl jó ötlet?
A spermicidet arra találták ki, hogy kiegészítse a peszáriumot. Egyik nem használható a másik nélkül, mert úgy teljesen lutri.
Ezt nyugaton hangsúlyozzák is, gyakran a peszárium gyártója ugyanolyan névvel gyárt hozzá spermicidet is.
Csak Mo-n felejtették ki a Pharmatex útmotatójából, hogy önmagában nem fogamzásgátló.
Egyetlenegy mondat utal rá, hogy nem gántolja meg a teherbeesést, csupán az esélyt csökkenti.
Nem tudom miért van ez, de így van.
Szóval csak akkor használnám ha nem gond a baba.
Peszáriumot pl tilos közösülés után legalább 6 órát kivenni, mert addigra pusztítja el a spermicid tutira az összes spermiumot.
Akkor mennyire lehet hatékony önmagában úgy, hogy behelyezik és rögtön történik az aktus? Szerintem ez a magyar forgalmazótól felér egy megtévesztéssel.
Köszönöm mindenkinek!
Mi a pharmatex hüvelytablettát használtuk.
Ti, akik írtátok, hogy bevált nálatok, melyik formáját alkamazzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!