Pharmatex + víz?
Sziasztok!
Az érdekelne, pharmatexet alkalmazunk már régebb óta, eddig bevált, viszont nem tudom, hogy vízben mennyire romlik a hatása? (kádban szeretkezés esetén)
Nem alkalmaznánk mellé mást.
Köszönöm!
Csoda hogy eddig még nem lettél terhes mellette, hisz még a betegtájékoztatót se sikerült értelmezned.
Szerinted ha fürdeni se lehet utána, akkor hogy lehetne már vízben hasznalni??
És amikor ilyen után teherbe esik valaki, fogadkozik, hogy ő bizony rendes védekezés ellenére járt pórul...
Ha nem akarsz gyereket, válassz más módszert.
Valamennyire semlegesitheti !
Viszont sztem is csoda h meg nem vagy terhes.
Naptarmodszerrel szokas hasznalnI
A betegtájékoztató csak annyit ír, hogy szappanos vízzel nem lehet utána fürdeni, gondolom a szappan lúgos hatása közömbösítheti (csak tippelek, nem vagyok szakértő).
Sima vízben nem tudom menniyre csökken a hatása, de a biztonság kedvéért mást is alkalmazzatok mellé. Pl megszakítás vagy naptármódszer, ovuteszt, hőmérőzés. Vagy vízben ne csináljátok. Mondjuk úgy tudom, hogy a gumit sem lehet használni vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!