Szeeintetek mire gondoljak?
Tenyleg nagyon-nagyon regota ( sok eve) probalkozunk mar, ezert nem is akarom beleelni magam. Penteken lenne esedekes, kb. 4 napja szurkalnak a mehem es a petefeszkeim, hol ott hol ott. Ami a esetleg a terhesseg mellett szolna, hogy kivanos vagyok ( eddig egyszer voltam terhes, de nem maradt meg, ott is a savanyusagot kivantam az elsö perctöl) föleg savanyu ubit sajttal es kakaos dolgokat valtakozva, neha egymas utan. Ezen kivül a mellem neha nagyon erzekeny ( sosem szokott), a hatam faj es fazok ( nem mindig).
Ami ellene szol: miert pont most sikerülne, ha eddig sem jött össze, mindjart megjön erzes, hanyinger es hasmenes ( menzi elött mindig van).
Nem akarok remenykedni, mert ugyis csalodas lesz a vege, mint eddig mindig, de olyan furcsa.. Szerintetek?
Hozza kell tenni eleg hosszu a kalvariank, lenyeg hogy egy orvos sem akar segiteni, mert nincs "semmi bajunk". Ennek ellenere lelkesen tömtek mindenfele gyogyszerekkel, amig a ciklusom 21 napos nem lett, harom hetböl kettöt vereztem/ barnaztam es nem volt peteeresem ( Az orvos szerint ez mind tökeletesen normalis, meg a pereeres hianya sem szorul kezelesre. ) Most kinomban mar gyogyteakkal es baratcserjevel probalkoztam, azota visszaallt a ciklusom, lett peteeresem es elmult az lssze vissza verezgetes.
Sajnos az agy sok mindenre képes. Tüneteket produkálni is, ha valamit nagyon akarunk...
Én pl semmit nem éreztem, nem voltam kívánós, csak az elmaradt menzi mutatta a terhességet.
Miért pont most sikerülne? Mert egyszer úgyis fog. Miért ne most?
Ha pedig igazán jó orvos kell:
Nem hiszem hogy az agyam produkalna a tüneteket, mert mint mondtam, en mar nem hiszek benne hogy sikerülhet.
Kösz az orvos tippet, de mar olyan soknal jartam, akiket mindenki dicsert, es igazabol nem erdekeltem öket. Kb. 20 orvosnal voltunk eddig es egyetlen egy sem (!!!) probalt meg segiteni. Es ezt nem csak a csalodottsag mondatja velem... Vagy felirtak összevissza mindenfele hormonokat, vagy fel marek vitamint. Utoljara az az orvosom, akihez több eve jarok hajtott el vizsgalat nelkül, kb. hogy hagyjam beken, milor emlitettem neki hogy a 21 napos ciklus 2 hetes verzessel nem normalis. Annyit tudott mondani menjetek lombikra ( kar hogy nem az volt a kerdes, de mindegy).
Pedig ők tényleg jók.
Barátnőm vidékről jött fel dr Timmermanhoz, mert méhsövénye volt. Már 1 éves a lánya, és mondta, hogy ha még egyszer terhes lenne, és a Timmermann azt mondja rendben van, akkor ő az egyetlen orvos, akinek elhinné.
Nem ő hozzá járt terhesgondozásra, és nem nála szült, csak néhány vizsgálatra jött fel. De így is agyon dicsérte.
(én rendelőn belül másik orvoshoz járok).
A beképzelésről annyit, hogy tudat alatt igenis szeretnéd, mert folyamatosan ezen kattogsz, és most is ezzel vagy elfoglalva. Úgyhogy reméled, csak már nem akarod beleélni magad.
Hamarosan kiderül, péntekig már csak 4 nap van.
majd írd meg, mi történt, mikor teszteltél.
Drukkolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!