Holnapra nem várom, eddig reménykedtem, de nem tudom mit gondoljak, szerintetek?
Eddig feszünt a mellem,de mára teljesen elmúlt!A hasam kicsit szúrkál és szó szerint lüktet. Ma reggel halvány barna folyásom volt de csak a Wc papíron.
Szerintetek,vessem el a gondolatot hogy baba?
Nagyon szeretnénk!!
Próbálom nem feladni.
De hogy még a mellfájdalom is elmúlt...nem tudom mit higgyek 😢
Csinálj egy tesztet! Szerintem ameddig nem jön neg rendesen, bármi lehet!drukkolok!
Edina
Holnap reggeli vizelettel csinálok.Köszönöm szépen!!
Nagyon izgulok!
Ma a wc-papíron rózsaszínes folyás volt!
Lassan minden remény elveszik 😢
Kedves utolsó te,hogy vagy?
Nekem egyelőre semmi, kicsit depis vagyok, mint mielőtt megjön mindig. Ébredéskor csináltam egy tesztet, de az ég világon semmi sincs rajta, azt hiszem ez most nem nyert. :(
Te azért várj szerintem, amíg nem jön meg rendesen, bármi lehet. Ha mégis megjön, akkor jövő hónapban hátha sikerül! :) Mióta próbálkoztok?
Na azért te se add fel 😊 de igazad van egyébként,ha most nem sikerül akkor majd legközelebb ☺
Mi 1 éve próbálkozunk.ez volt az első closti hónapom.Ha ma nem jön meg holnap reggel tesztelek.De már nem élem bele magam!
Kitartás Neked is☺ mèg azért irj ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!