Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen szokott lenni az LH...

Milyen szokott lenni az LH tesztetk ciklus végén? Már nem tudom mire gondoljak.

Figyelt kérdés
Tegbnap vagy ma kellett volna megjönnie. Tegnap este volt egy minimális rózsaszín folyásom és ennyi. Tesztet még vasárnap csináltam, akkor negatív volt. Azóta nem tudtam kimozdulni itthonról, mert elkapott egy vírus és 40 fokig felment a lázam. Mostmár jobban vagyok kicsit, kíváncsiságból csináltam most egy LH tesztet és alig halványabb a második vonal a kontrollcsíknál, tehát majdnem pozitív. Szerintetek ez jelent valamit?
2015. dec. 8. 16:08
 1/10 anonim válasza:
Szerintem semmit nem jelent. Addig, ameddig a teszt vonal nem sötétebb, vagy azonos erősségű a controllcsíknál, negatívnak tekinthető a teszt.
2015. dec. 8. 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy ovulációs tesztként használva úgy működik. De jóstesztként használva?
2015. dec. 8. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam változó volt. Az első terhességemnél full pozi lett az LH teszt nem várt előtt, a másodiknál is látszódott a második csík, de jóval halványabban. A hcg pedig már full pozi lett aznap délután. Szóval bármi lehet.
2015. dec. 8. 16:20
 4/10 A kérdező kommentje:
És ha valaki nem babás akkor milyen az lh teszt elvileg?
2015. dec. 8. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
HCG teszt ad egyértelmű választ..Az lh teszt mint jósteszt nem mindig az valós eredményt.ne hagyatkozz rá
2015. dec. 8. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én jóstesztként használtam. Nekem bejött. Ha halvány ha erős ott baba van! 😆
2015. dec. 8. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 5 napig az lh teszt pozitív volt. Majd 6.nap meg jött. Ez egy lutri. A hcg teszt a biztos.
2015. dec. 8. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Csinálj egy hcg tesztet is minél előbb. De szerintem baba van a dologba. :)
2015. dec. 8. 19:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Megjött. :(
2015. dec. 8. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Kár:( nekem is pozi volt az lh teszt menzi előtt ism megis megjött. Szerintem ez a jósteszt nagy kaki..
2015. dec. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!