Holnapra nem várom, eddig reménykedtem, de nem tudom mit gondoljak, szerintetek?
Figyelt kérdés
Eddig feszünt a mellem,de mára teljesen elmúlt!A hasam kicsit szúrkál és szó szerint lüktet. Ma reggel halvány barna folyásom volt de csak a Wc papíron.
Szerintetek,vessem el a gondolatot hogy baba?
2016. ápr. 16. 15:09
11/16 anonim válasza:
Én most próbálok nem gorcsolni ezen, talán pont az rontja el. Mondjuk mi csak év eleje óta próbálkozunk aktívan. Előtte kb másfél évig úgy voltunk, hogy csak megszakitassal védekeztünk, hogy ha jönnie kell egy babának, akkor jön, ha nem, akkor nem,de most már rendezodtek körülöttünk a dolgok és várjuk :) nálam elvileg minden oké, de ez valami családi vonás lehet, mert rám 9 évig várt anyukám, 2 vetelessel előttem, a nővérem meg most 5 év után esett teherbe, és nekik sem volt szervi v hormonális bajuk.
13/16 A kérdező kommentje:
Mèg nem. Tegnap volt egy kis barna reggel de azóta semmi.
De a teszt is negatív 😢
2016. ápr. 17. 17:21
14/16 anonim válasza:
kulonben en is ugy vagyok es voltam sokszor , aztan mmegjon vegul
15/16 anonim válasza:
Nekem most megjött, óramű pontossággal, de ilyenkor azért is várom, hogy teherbe essek, mert valami gyalázatos, hogy mennyire fáj ilyenkor :(
16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sok szerencsét!
Újabb hónap!! :(
De ne adjuk fel :)
2016. ápr. 18. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!