Két hete késik a mensesem, több negatív tesztem van. Kedden megyek orvoshoz. Létezhet, hogy terhes vagyok csak kevés a HCG a szervezetemben? Vagy már ne is gondoljak a terhességre?
Két hét késénél már akkor is mutatnia kellene valamit a tesztnek, ha a mensi aktuális idején fogant.
Persze, minden lehetséges, majd a doki megmondja, mi a helyzet. Írj majd, mi volt!
Én 3 hét késés után teszteltem pozitívat :)
De később is volt ovum 3 héttel.
Ugyan erre gondoltam ezért mertem csak egy hét késés után tesztelni.
Mind negatìv lett.Pedig direkt reggeli első pisiből teszteltem.Negatìvak lettek..
Vannak tüneteim ha ezek azok..
Többször járok pisilni,igénylem a délutáni alvást,a derekam sokszor fáj,és a mindjárt megjön érzés naponta többször rám jön.
A melleim nem érzékenyek és nem is duzzattak.
Nagyon tanácstalan vagyok,de mindenképpen ìrok,hogy mit mondott az orvos!
Ezzel vigasztalom magam!Hallottam már olyat,hogy a doki megállapìtotta a terhességet de a tesztek negatìvak voltak!Reménykedem hogy velem is hasonló a helyzet! :)
Nagyon szeretnénk már babàt a párommal!Ennyit még soha nem késett ez bìztat..meg amìgy nen jön meg addig él a remény is!! :D
Az a "baj" a tüneteiddel, hogy a megemelkedett HCG szint okoz ilyen tüneteket terhesség esetén, tehát olyankor a tesztnek is pozitívnak kellene már lenni...
De végsőt tényleg az orvos tud mondani.
Írd majd meg.
Tessék utolsó 2 válaszoló http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Létezik ilyen is. Van hcg csak a vizeletben nincs, de a szervezetben van.
Kedves utolsó most adtál egy kis reményt!A doki majd megmondja a biztosat hétfőn.
Nagyon szeretnénk màr ezt a kis csöppséget!! :)
Remélem hétfőn jó hìrekkel távozom a kórházból!Ìrok majd nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!