Két hete késik a mensesem, több negatív tesztem van. Kedden megyek orvoshoz. Létezhet, hogy terhes vagyok csak kevés a HCG a szervezetemben? Vagy már ne is gondoljak a terhességre?
Nem csinálta meg az UH-t mert nem volt szerinte indokolt.Az a biztos ha vàrok még,mert akkor màr ha tényleg terhes vagyok az UH-n màr látni fogja.
Ìgy emiatt nem csinàlta meg,ha nem jön meg még 9 napig kifogja derìteni hogy mi is a helyzet! :)
Izgulok nagyon.
Tesztet tegnap megint csinàltam az is negatìv!
Két hetes késénél már simán látott volna az uh-n valamit, legalább petezsákot. Vagy bhcg vérvételen azonnal látható, terhes vagy-e.
Én ezt nem értem.
Kedves 20-as! Ne aggódj azon, hogy hamar próbálkoztatok. Nekem vetélésem volt, és ahány orvossal beszéltem, annyi féle válasz hangzott el a 2 hónaptól a 6 hónapig. Én a 2 hónapot fogadtam meg, de sajnos nekünk nem jött össze az első próbálkozós hónapban, remélem, majd most :)
Az viszont lehet, hogy kicsit megborult a ciklusod, nem akkor volt a peteérésed, mint gondolod, és ezért negatív még a teszt. Amíg meg nem jön, addig van remény!
Drukkolok nektek, lányok!
Nem lett baba a dologból! :/
Azóta se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!