Már többször hallottam olyat ha valaki megálmodja a pozitív tesztet az is lesz, most is olvastam egyik hozzászólásnál, ez annyira fura, de velem is így volt, a tudatalattink üzen?
Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 14:33
1/14 anonim válasza:
Szia!Nem tudom mitol lehet ez, de én is 2 napja megálmodtam éjjel, hogy pozitívat teszteltem. Reggel csak azt hittem azért álmodtam ezt, mert már nagyon vágytunk egy babára, de ma reggel végre teszteltem és POZITIV lett. Tehát végre A JOISTEN megáldott minket egy csoppséggel. Gratulálok neked és jo egészséget mindkettotoknek.Boldog babavárást. :)
2/14 anonim válasza:
Sziasztok. Először is gratulálok minden pozítivat tesztelőnek. Én is megálmodtam, majd később azt is, hogy fiú lesz. Lehet, hogy ezek már az anyai megérzések. Minden jót! 31 hetes kismama.
3/14 anonim válasza:
De jó lenne! :) 1x a napokban én is ezt álmodtam. Nagyon halványan, de pozitív lett. Viszont még csak 1héttel vagyok mensi után, szóval várnom kell még, hogy tényleg beigazolódik-e az álom. Már egy éve szeretnénk...
4/14 A kérdező kommentje:
Szia!
1 héttel vagy menzi után? szerintem akkor már tesztelhetnél, én 1 nappal a menzi előtt teszteltem halvány pozitívat, egy héttel utána pedig már erősnek kellene lennie elvileg!
2008. szept. 27. 15:13
5/14 A kérdező kommentje:
Ja lefelejtettem, hogy Boldog Babavárást Mindenkinek!!!
2008. szept. 27. 15:14
6/14 anonim válasza:
Én is megálmodtam, és én jóval a mensi előtt teszteltem először azt a halványat! Azt mondják ez amolyan ösztön, vagy tudatalatti. Hát most kíváncsi leszek, hogy majd azt is megálmodom-e, hogy fiú vagy lány lesz...
Ha már egy hete késik tesztelj újra! Lehet, hogy később fogant a baba, ezért lett az első teszt még negatív!
7/14 anonim válasza:
Én mondjuk nem pozitív tesztet álmodtam, hanem hogy kislányunk születik, már nevet is válsztottunk neki álmomban de nagyon élethű volt az egész. Rá 1 hónapra kiderült hogy terhes vagyok. Mosmtár a 32.hétben járunk és kislány, és az lesz a neve amit megálmodtam ugyanis a páromnak is tetszik.:) Szerintem tuti van benne vmi megérzés, vagy tudatalatti féle dolog.
8/14 anonim válasza:
Sziasztok!Én nem álmodtam,nekem a szobát "kellett" kifestenem,rá pár napra lett pozitív a teszt.
9/14 anonim válasza:
3.válaszoló vagyok. 1héttel vagyok mensi után, nem késik, hanem 1hete múlt el! Majd csak mostanában lesz pé. :)
10/14 anonim válasza:
Én is megálmodtam mielőtt teszteltem volna. Majd a menzi előtti estén teszteltem és + lett!!! Biztos van benne valami. :)
Sok boldogságot Mindenkinek!
És jó álmokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!