Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van? Mennyi az eselye...

Most mi van? Mennyi az eselye hogy igy megis terhes vagyok? Segitseeeeg. (bovebben lent)

Figyelt kérdés

Kerlek segitsetek!:(

Szoval kezdjem az elejen. Marcius 1jen szeretkeztunk a parommal ...o elelvezett ...mikor kivette eszrevettuk hogy elszakadt az ovszer es az egesz belem folyt.Az aktus utan kb 10 orara ra bevettem a Postinor 2 egyik tabijat...majd az utasitas szerint ra 12 orara a masodikat is.

Marcius 8ikan megjott a mensin...de nagyon fura volt mert 6 napot tartott amibol igazabol csak 2 volt rendes verzes a tobbi csak egy nagyon keves barnas folyas.Rendesen akkortajt(marcius 8-10 kb ) kellett volna megjonni a mensimnek...de most nem tudom hogy ez a postinor hatasara volt vagy a rendes mensi volt:-s

A "mensi" utan is megvoltak duzzadva a melleim, nem fajtak csak mintha nehezebbek lettek volna. azonkivul az alhasan is eleg sokszor belenyilalt mint amikor megkene jojjon....de megsem jott meg csak akkor marcius 8ikan.

azota eltelt egy honap most ittvan aprilis 13 ...es nekem meg mindig nem jott meg:-s neha szedulok , de csak ugy egybol mikor meg le is vagyok ulve es egyszer ketszer meg hanyingerem is volt, igaz csak nagyon enyhen.A melleim mostmar nincsenek megduzzadva es hanyingerem sincs csak meg neha szedulok.

Szerintetek terhes lehetek?a mensin mar lassan egy hete kesik...egyaltalan nem erzem ugy h megkell jojjon es neha szedulok.Tesztet nemtudok venni ugyhogy azt legyszi ne is mondjatok mivel eleg komplikalt a dolog:( kis falu, egy gyogyszertar es anyum ott dolgozik...:(

Mennyi az eselye hogy terhes vagyok?:(( kerlek segitsetek:( koszonom elore is :(

2010. ápr. 13. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bennem egy kérdés van, anyud nem tudja, hogy van barátod? vagy hogy szeretkeztek? mert ha igen, és simán elmondod neki, hogy kiszakadt az óvszer, de vettél be postinort meg elmesélsz mindent, nem fog ám megenni:) sőt szerintem hoz neked egy tesztet:) nem félelmetesek ám anyukák, hidd el, szívesen segítenek a saját gyermeküknek:)

Én inkább mindenről tudjak, és segítek, megbeszéljük, mint hogy ne merjen elmondani nekem valamit a fiam. Ezt nevelem bele:) Vagy az ő anyukája ? milyen az "anyósjelölted"? ő nem segítene?

2010. ápr. 13. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Milyen nemkívánt hatásai lehetnek a Postinor tablettának?

Leggyakrabban hányinger, valamint áttöréses, ill. megvonásos vérzés

fordulhat elő, mely rendszerint orvosi kezelést nem igényel. Erős vagy

elhúzódó vérzés esetén orvoshoz kell fordulni. A nők többségénél a

következő menstruáció a szokott időben jelentkezik vagy esetleg

korábban. Ha a menstruáció a várt időponthoz képest 7 nap múlva sem

jelentkezik, terhességi vizsgálat végzése indokolt. Ritkábban

emlőfeszülés és fejfájás fordulhat elő.

Bármilyen tünet és panasz előfordulásáról tájékoztassa kezelőorvosát.

Egyéb gyógyszer egyidejűleg történő szedését a kezelőorvossal meg kell

beszélni.

A gyógyszert a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad

felhasználni.

A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni.

8-án megjött azt írtad, csak furcsa volt.. és rendes esetben is 8-10 körül kellett volna megjönnie, tehát ez menzesz volt! a többi mellékhatást is leírja az útmutató. Szóval szerintem no para, de azért egy teszt marha ésszerű dolog lenne, ha mégiscsak tudnál valahogyan szerezni. küldjek egyet? újból megkérdezem.

Amúgy meg anyud ott dolgozik miért nem kéred meg őt? mi a baj vele? nem jó a kapcsolatotok?:S remélem tudsz szereznin valahonnan egy tesztet!

2010. ápr. 13. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!