Mi jar nekem, es mennyi? Bovebben lennt.
Nem kell kijelentsen, a tgyást szülési szabadság alatt kapod, utána meg fizetés nélküli szabin leszel gyed alatt, vagyis a munkaviszonyod megmarad.
Különösebb teendőd nincsen.
az en munkaviszonyom eleg bonyolult,bevagyok jelentve de csak h hivatalos legyen minden,es tudjak nyugtat,szamlat adni,viszont nem kapok fizetest,fodrasz vagyok.en fizetem a jarulekomat,plussz berleti dijat az asztalert ahogy ez szokas.tehat ha terhes lennek majd mikor mar nem tudok dolgozni eljonnek,o sem alkalmazna tovabb.ezert kerdezem h akkor ha ugyis papir szerint csak 20ezer a fizetesem,es irtatok h erre kevesebb gyedet kapnek mint a gyes.akkor inkabb a gyest valasztanam.nem tudom ertitek e eztaz egeszet.:)
Szoval ha tobb lenne a gyed mint a gyes akkor bejelentve maradnek de irtatok h kevesebbet kapok ezzel a fizettesel,igy akkor inkabb majd kijelentetem magam es akkor csak gyest kapok nem????
Mindenképpen csak gyest kapsz, akkor is, ha bejelentve maradsz.
A te döntésed, hogy melyik ellátást veszed igénybe. Ha amúgy jár a gyed, de te inkább a gyest választod, megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!