Mit Tegyek FONTOS!? (bovebben lennt)
Egy baratnommel sms-eztunk , es irtam neki 1x egy ojat hogy bekapod..(de csak 100% viccbol)
ezelott par nappal..
tegnap este az apja felhiv engemet(16/f,a csaj 18)hogy hogy mereszelek en ijet irni a lanyanak h letekeri a tokomet h ez az bla bla..
mi az istent tegyek ?
csajjal joba vok , de latom az apja kinem allhat..
bocsanatkeres kizarva.. azon kivul mit lehet tenni ??? :-s
Pedig jobb lenne ha bocsánatot kérnél! Neked nem tűnhet nagy dolognak hiszen fiú vagy, nem úgy működik az agyad mint egy lánynak. De neki biztos nem esett jól. Az biztos hogy én is megsértődnék érte! Ha neked lenne egy lányod és egy fiú ilyet írna neki te hogy reagálnál? Nem hiszem hogy örülnél neki. -.-
L
Hát, hmmm... eleve hagyd a lányt a fenébe. Az én lányom alapból nem áll szóba olyanokkal, akiknek ilyen a helyesírásuk, úgyhogy csak jót teszel neki ha békén hagyod.
Normális, értelmes ember nem ír ilyesmit másnak, mégha kamasz sem, mert az sem mentség arra hogy tirpák vagy.
Ez van.
bocs romaniaban elek... tudnek helyesen is irni csak nem szeretek..
ja es Hungarian 101 font-ot utalom..
ha annyi helyesírási hibával írtad meg mint most ezt semmi baj nemtörténhet ...
ijet -ly
irni- í
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!