Babat regota varok, ezt tudtatok? (bovebben lent)
Most neztem egy angol talkshow-t amiben meddosegi vizsgalatot csinaltak egy parnal mert egy ideje nem jott nekik ossze a baba. Erdekes dolgok hangzottak el, gondolom megosztom veletek, hatha valaki tud ezen valtoztatni es hamarabb teherbe esik.
A nonel volt ovulacio szerencsere, tehat nem o volt a problema. A parjanak viszont eleg alacsony volt a spermaszama, 50% alatti. Kiderult hogy a ficko SZUK alsogatyat hord, ami nem jo, mert a hereket tul kozel tartja a testhez ,aminek homerseklete 37fok. Ahogy a doki is mondta, a herek okkal vannak a testen kivul, a spermanak az idealis homerseklet a 35 fok. Tehat fickonak mondtak hogy valtson at boxer alsora, laza fajtara, nem a szorosra ami a hereket odaszoritana a testehez. O azt hitte a spermanak az a jo, ha melegen van, ezert hordott szuk gatyakat. Na most megtudta hogy pont rosszat csinalt!
Masik fontos tema a DOHANYZAS!!!!!!! A dohanyzas CSOKKENTI a spermaszamot! Valamit negativ hatassal van az ovulaciora a nok szervezeteben. Aki babat akar, hagyjon fel a dohanyzassal. Persze nem kotelezo, csak akkor nem kell meglepodni ha bizonyithatoan emiatt nem jon majd a baba olyan hamar, mint ahogy az illeto szeretne.
Ertelem szeruen a heroin, stb. meg durvabb karokat okozhat a szervezetben, de ezt ugye mindenki tudja, gondolja, viszont ezt is megemlitettek a musorban.
Es az egyik fo tenyezo ezeken kivul, amiket az orvos mondott az a PIHENES. Mindenki agyonstresszeli magat, akar munkahelyen, akar a babatema miatt gorcsol stb... Ezt is kiemelte az orvos, hogy fontos (marmint pihenni).
Hirtelen ezek maradtak meg a fejemben.
gondolom =gondoltam* megosztom veletek..
Bocs az elirasokert.
Szerintem meg a remeny hal meg utoljara. Es lehet hogy te tudod, de attol meg masok nem biztos hogy tudjak.
Lehet nalad mas a baj. De lehet van akinel meg pont emiatt jon ossze NEHEZEBBEN a baba...... Ennyit errol. Lehordani meg nem kell, nem rosszindulattal jottem ide. Inkabb olvass mas kerdest, ha csak beszolni tudsz.
Így van, a remény hal meg utoljára, azért is nem rohanunk egyből lombikra. Várunk még fél évet, hátha hatnak a vitaminok, csodabogyók. Páromnál kevés a szám, rákérdezett a dokinál a stresszre és a dohányzásra, és a doki mondta fenti válaszom. Nem akartal megbántani, tudom hogy segíteni szeretnél, de ezek már mind olyan alap dolgok, amit mindenki tud mielőtt/amikor belevág a babaprojektbe.
Azért köszi az infó, biztos lesz akinek hasznára válik.
Volt egy vetélésem, egy elhalt terhességem.
A teherbeesés előttig mindig cigiztünk elég sokat, csak akkor raktam le amikor megtudtam, hogy terhes vagyok.
Amikor a második baba is elment, elhatároztuk, hogy letesszük a cigit.
Ez volt 2008. elején.
Most van egy Gyönyörű 7 hónapos Kislányunk :)
Csak gondoltam leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!