Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babat regota varok, ezt...

Babat regota varok, ezt tudtatok? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tudod azért jó, hogy ezt leírtad, mert így sokan meg tudják osztani a tapasztalataikat ezzel kapcsolatban. A férjem is dohányzik, az első gyerkőcnél mind a ketten és első hónapban összejött (persze én akkor letettem). A férjem azóta is dohányzik és tökéletes a spermaképe:) Szerencsére.

Ettől függetlenül nem jön a tesó már régen, de velem van a baj:(

2010. nov. 24. 11:54
 12/18 A kérdező kommentje:

Gratula a babahoz! A tobbieknek meg sok sikert.

En soha eletemben nem cigiztem, nem ittam alkoholt (max. megkosoltam), nem voltam reszeg. A cigit amugy ki sem probaltam. Stressz az kijut boven, egyetem soran, meg most igy utana is, stb. Teherbeesessel nem volt gondom idaig.

2010. nov. 24. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen ezt tudtam, de van amit nem, én is láttam egy műsort valamelyik nap, abban is szó volt erről amit írsz, és arról is, hogy a dohányos nőknek lassabban halad a petesejt a petevezetékbe stb, meg az, hogy a férfiaknak egy meleg ülőfürdő három egész hónapra ronthatja a spermaállományt..tehát egy meleg fürdés és három hónapra finitó..nálunk kevés a sperma, úgy, hogy ezek után csak akkor engedem fürdeni ha terhes leszek végre:)))))addig zuhi, és mondták még, laza alsógatyát is amiről írtál te is, plusz szeretkezés előtt picit jegeljük le a zacsit:))meg, hogy a nőnek fél órával szeretkezés előtt szódabikarbónás hüvelyöblítést kell végeznie, mert a kiskatonák így kevesebben pusztulnak el az út során..érdekes a természet.
2010. nov. 24. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Ok nélkül sértődtél be. Nem szóltam be semmivel. A kérdésed úgy szólt, hogy ezt tudtátok? És arra válaszoltam, hogy igen, mivel már annyi más helyen is foglalkoztak a szűk gatyával meg dohányzással, ezért nem nagy titok. Persze attól még lehet hogy valaki nem hallott róla, de én igen, és ennyi! Senki nem mondta, hogy baj, hogy kiírtad, és amúgy nekem sincs bajom a teherbeeséssel, nagyon termékeny vagyok annak ellenére, hogy párom is és én is dohányoztunk. Mivel nem tervezett terhesség volt csak akkor hagytam abba mikor megtudtam hogy terhes vagyok. És csak 1-szer nem védekeztünk, akkor is úgy, hogy aznap az már a 3. együttlét volt.

Úgyhoyg ránk egyáltalán nem "hatott" a dohányzás ilyen téren. Persze másnál lehet hogy ront, és ha nem jön a baba, érdemes leszokni, meg nem szűk gatyát hordani, javíthat a helyzeten, de csodát nem fog tenni. Ez a véleményem. És mégegyszer elmondom, hogy nem bántani akartalak a válaszommal, csak így gondolom.

2010. nov. 24. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az első válaszoló kicsit erős volt, de igaza volt. Úgy tálaltad fel ezeket, mintha valami fantasztikus felfedezés volna, miközben már lerágott csont...

Elhiszem, hogy a jószándék vezérelt, de ezek annyira egyértelmű dolgok, hogy csak kevesen nem tudtak róla.

1. Stressz. Alapból tudjuk, hogy az negatívan befolyásoló tényező.

2. Dohányzás. A dobozokon mindig fel van tüntetve 1-2 negatívum. Nos aki cigizik, ha máshonnan nem, onnan biztosan értesült már arról, hogy ronthatja a spermiumok minőségét, mert az a szöveg is rendszeresen szerepel.

3. Gatya. Szerintem az is magától értetődő, hogy nem tesz jót, ha elszorítjuk, bár arról már lehet kevesen hallottak, hogy a 35 fok megfelelő számukra. Ugyhogy számomra ennyi volt a hasznos információ belőle.

Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha csak kis probléma van a spermiumokkal, akkor lehet, hogy dohányzás-elhagyás, laza gatya eleget segít. De akinél jelentősen rossz a kép, ott nem fog csodát tenni, persze egy próbát megér.

2010. nov. 24. 15:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele!!! Szerintem rendkívül hülye stílusban írtak Neked annak ellenére hogy segíteni szerettél volna! Köszönjük! És én bár sokat foglalkoztam a témával de a szűk gatyát nem tudtam :) És tényleg lehet hogy valakinek éppen ez az apróság hiányzik... vagy éppen tudja de eddig mégsem tette... de most hogy elolvassa majd megteszi :) pl. ilyen a cigi. rengetegen bagóznak amikor tudják hogy ártalmas, nem is értem. Szóval köszi azok nevében akik értékelik az önzetlen segítséget!!! Azt hiszem ma le is cserélem a párom gyatyáit :)
2010. nov. 24. 16:46
 17/18 anonim ***** válasza:
illetve gatyáit :D
2010. nov. 24. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt hallottam, hogy a meleg fürdő vagy szauna a lány gyermek megfoganását segíti elő, a jegelés pedig a fiú gyermekét. Nálunk apa szerencsés, mert van két fiú - jegelés nélkül, első hónapban bulikra járva, mert nem terveztük őket, és a gatyát sem tekintette egyikünk sem - és a kellemesebb meleg fürdőt kell most majd alkalmaznia, mert harmadiknak már lányt szeretnénk :).

Ha egy pár gyermeket akar, akkor nyilvánvaló, hogy minden lehetőséget megragad, kipróbál, kapaszkodik bele. Célok nélkül nem is lehetne az életet élni. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön az álom megvalósítása! Neked hasznos információknak tűntek azok, amiket leírtál, és jó szándékkal szeretted volna megosztani. Akik másképp reagáltak pedig csak annyit szerettek volna tudatni, hogy a gyermekre vágyók közül többen körbejárták már a meddőség lehetséges okait.

Szerintem inkább írja meg mindenki azt, amit úgy vél, hogy segíthet másoknak is. Abból baj nem lesz :)!

2010. nov. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!