Hova fajul ez a vilag? (bovebben lent)
Most volt a TV-ben, hogy Angliaban a legmagasabb a tini anyak szama. 2007-ben majdnem 8000 16 ev alatti !! lany esett teherbe. Az osszes brit tinedzser 15%-a semmilyen vedekezesi modszert nem hasznal (nem csoda hogy egyre jobban terjednek a betegsegek is, a terhesseg az meg a kisebbik "rossz").
Ja meg egy: naponta atlag 20 14even aluli lany esik teherbe az Egyesult Kiralysagban .Gyonyoru...
En meg 14 eves voltam, mikor eloszor csokoloztam es azt se tudtam mi a jo benne, abszolut furcsanak talaltam es nem elveztem. Ezek meg mar gyereket szulnek. :(
Aki járt már személyesen egy hétnél tovább angliában az tudja hogy egész más az amilyenek az angolok a trafalgar square-n és mások vidéken meg londonban egy panelban.
magasról tesznek az iskolára buták mint a tök és olyan szintü biológiai tudásuk van a gimiben amilyen itt egy hatodikos ált.iskolásnak.
szóval én ezen már nem csodálkozom.
az egy egész más világ...
Ehhez sajnos hozzá kell szoknunk. Ha megfigyeltétek akkor az ilyen hóbortok egyszercsak elérnek kicsiny hazánkba is. Lassan csak az lesz 14-15 évesek társaságában a menő akinek a karjában egy baba fekszik.
Bár szerintem ebben mi felnőttek vagyunk igazándiból a hibásak. Sokat megengedünk a mai tizenéveseknek.
Mi még nem tartunk itt, de nagyon arrafelé robogunk....
Nézz meg egy mai tinit, lóg a cigi a szájából, a suli hülyeség, a szülő csak rosszat akar, a szexről lövése sincs, hát még a védekezésről, de dugni... na, azt akarnak, és tudnak, aztán itt teszik fel a hülyébbnél is hülyébb kérdéseket.
Pontos számokat nem tudok, de nálunk is elég sok a 18 év alatti lány, aki abortuszra megy, annak ellenére, hogy ma már mindenhol elérhető az óvszer, különböző krémek, pesszáriumok, lehet fogamzásgátló tablettát felíratni, és persze ott a 72 óra tabletta is, végszükség esetén.
Természetesen tisztelet a kivételnek, tudom, hogy vannak tanuló, a szüleiket tisztelő fiatalok, de velük nem lehet szenzációhajhász, megbotránkoztató műsort készíteni.
Sziasztok!
Bizony ez már belopta magát hozzánk is. Én egy vidéki városban élek, és van egy csaj, aki 15 évesen szült, most 16 és a barátnőivel a főtéren fotózkodott, ilyen-olyen furcsa beállíásokkal, közbe ott (szó szerint) lógott a baba a kezébe. És mindezt még fel is töltötte a netre!
Én tisztára kiakadtam. Sajna van ilyen.
En Angliaban elek, es en itt mar bakter oregnek szamitok hogy 25, majdnem 26 eves fejjel csak 1 gyerekem van, akit is 24 evesen szultem. Itt az a fasza csaj, akinek 21 evesen mar 3 gyereke van.
Ebben a talkshowban is a 16 eves fiurol bebizonyosodott, hogy nem csak 2, hanem 3 gyereke van (DNS vizsgalat eredmenye). Franko.......
En 6 eve elek itt, de meg mindig ki vagyok ezeken az itteni tiniken akadva. Undorito. Bocs, hogy dugnak mint a nyulak.
Volt fonokom Burger Kingben a mozgasserultek wc-jeben talalt egy 12 eves csajt meg 14eves fiut kefelni. Zsaruk vittek oket haza. Gyonyoru.
Ja meg ott hendergoznek sokan a varoskozpontbeli McDonalds elott es szivjak a bagot terhesen, mellettuk ott a babakocsi.
Van egy csaj, mar volt egy gyereke (szerintem tuti fiatalabb mint en ,legalabb 2 evvel) ,akkor nekem meg nem volt meg a lanyom. Aztan o ujra terhes lett es mar a terhessege vege fele jart a masodikkal mikor en terhes lettem. Aztan jo 6-8 honapja UJRA lattam terhesen, akkor epp a 2. gyereket tolta a babakocsiban, az elso nem volt vele, es vazze mar akkora hasa volt, le se tagadhatta. Aztan vagy 2 honapja, max. 3 meg is szulte. Most mar 3 gyereke van, de ki se latszik a foldbol.
En is itt elek Angliaban.
Szerinted miert szulnek ennyi gyereket ennyi idosen? Council hazert! Meg a loveert! Rosszabbak mint otthon a ciganyok! Megszuli tizen akarhany evesen, aztan eleteben nem kell dolgoznia, mert allam bacsi fizeti. Meg csak azt sem mondhatjak mint otthon hogy draga a fogamzas gatlo mert INGYEN van az ossze fele amit el lehet kepzelni. (kezbe ultetett csip 3 evre, spiral, amit itt fltesznek akkor is ha 14 vagy es meg nem szultel, tabletta, injekcio) Csak a gumiert kell fizetni.
A dohanyzasrol meg az ivaszatrol meg ne is beszeljunk. 27 hetes terhes vagyok, a munkatarsam ugyszinten, par napos elteres van koztunk. O a 22. hetig bagozott, meg is lehet nezni hogy mekkora az o hasa meg mekkora az enyem. Es nekem mondja mindenki hogy oriasi vagyok. Ahhoz kepezt lemert a vedono, es pont akkora a hasam amekkoranak lennie kell ennyi idosen. Itt ha agyerek 3 kilonal tobbel szuletik az oriasinak szamit.
Ja es nezd meg mennyi szefos gyerek van itt. Szerinted miert?? Pfff ugy kell nekik. A mi gyerekeink okosak es fejlettek lesznek. :)
En is Angliaban elek, de ez borzalom. Teljesen egyet ertek az elottem szolokkal. Felelmetes, hogy mi folyik itt...
En is azt latom, hogy a babakocsit tolo anyuka egyik kezeben a cigi, masikban a kola es kb este 10.
Csodalkoznak, miert szuletik annyi gyerek betegen, illetve gyenge tanulasi keszseggel...
Nem is idegesitem magam, nem er annyit! En is kismama vagyok, de remelem ezek a dolgok, meginkabb arra sarkallanak, hogy nagyon jo, es felelosegteljes szulok legyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!