Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit adnál fogadott orvosod...

Mennyit adnál fogadott orvosodnak lapar műtét elvégzése után?

Figyelt kérdés
átjárhatósági műtétem lesz, Pécsen a Klinikán, jobban érzem magam, ha fogadott dokim van, szerintetek mennyit "kell" adni egy ilyen műtétért?
2010. ápr. 13. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha jól értem, átjárhatósági vizsgálat lessz laparoszkópos műszerrel, altatásban?

Ha, igen Én adnék 5000-10000 forintot!

Nekem Bp-en a Forgács Intézetben csinálták, éber állapotban, írtó fájdalom közepette és 25000 forintot elkért!

2010. ápr. 13. 13:30
 2/8 A kérdező kommentje:

hú ez rosszul hangzik. 25-t kért, ezt előtte közölte, vagy hogy volt?

egyébként én is 10et gondoltam adni, ez azért nem akkora nagy műtét....

2010. ápr. 13. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem közölte, hanem ez egy magán klinika és tudtam, hogy ennyi! Gondoltam közel van jó a doki is stb! Aztán, ájulás határán voltam, amikor nem ment át a kontrax anyag, annyira fájt!

Tök megbántam, mert sima kh-ban ingyenes.., most már mindedj!

Volt egy 3 órás laparoszkópos műtétem a terhesség előtt és, akkor adtam az orvosomnak 20.000 forintot!

2010. ápr. 13. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:

ja értem. én is sztk alapon megyek, de azért dokit fogadok, talán így jobb lesz.

mit csináltak veled 3 órán keresztül?

2010. ápr. 13. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 20.000.-Ft-ot adtam.
2010. ápr. 13. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:

6 év sikertelen próbálkozás és 6 orvos után, a férjem megismerkedett egy nőgyógyásszal a fitness terembe! Azt mondta nem érdekli a sok orvos véleménye, csinál egy lap műtétet, mert látni akarja mi van oda benn! Azt mondta kb 20' lessz!

Háát, semmi nem volt a helyén!

A méhem hátra-jobbra dőlve, a petevezetékek szorosan álatta! 3 óra alatt tett vissza mindent a helyére és az átjárhatósági vizsgálaton is, ezért nem ment át a kontrax anyag! Miután minden a helyén volt teljesen átjárhatóak lettek a vezetékek! 2 hónap múlva állapotos lettem és most 1 éves a babám! A sorsnak nagyon hálás vagyok, hogy összehozott, ezzel a fiatal dokival!

2010. ápr. 13. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:

gratulálok a babához! tényleg nagy szerencse, hogy rátaláltál erre a dokira!

most úgy gondolom, hogyha nem lesz nagy baj műtét során, akkor egy 10est adok, de ha lesznek dolgok amiket helyre kell tenni és több órás műtét lesz, akkor 15-20at adok.

talán ez így részemről is korrekt lesz!

köszönöm szépen a válaszokat!

2010. ápr. 14. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem szeptemberben volt lapar mûtétem, és 30 ezret adtam a dokimnak. Eredetileg 20 ezret terveztem, de talált endometriózist és cisztát is, emiatt a mûtét is hosszabb és problémásabb lett, mint tervezte.
2010. ápr. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!