Mennyit adnál fogadott orvosodnak lapar műtét elvégzése után?
Szia!
Ha jól értem, átjárhatósági vizsgálat lessz laparoszkópos műszerrel, altatásban?
Ha, igen Én adnék 5000-10000 forintot!
Nekem Bp-en a Forgács Intézetben csinálták, éber állapotban, írtó fájdalom közepette és 25000 forintot elkért!
hú ez rosszul hangzik. 25-t kért, ezt előtte közölte, vagy hogy volt?
egyébként én is 10et gondoltam adni, ez azért nem akkora nagy műtét....
Nem közölte, hanem ez egy magán klinika és tudtam, hogy ennyi! Gondoltam közel van jó a doki is stb! Aztán, ájulás határán voltam, amikor nem ment át a kontrax anyag, annyira fájt!
Tök megbántam, mert sima kh-ban ingyenes.., most már mindedj!
Volt egy 3 órás laparoszkópos műtétem a terhesség előtt és, akkor adtam az orvosomnak 20.000 forintot!
ja értem. én is sztk alapon megyek, de azért dokit fogadok, talán így jobb lesz.
mit csináltak veled 3 órán keresztül?
6 év sikertelen próbálkozás és 6 orvos után, a férjem megismerkedett egy nőgyógyásszal a fitness terembe! Azt mondta nem érdekli a sok orvos véleménye, csinál egy lap műtétet, mert látni akarja mi van oda benn! Azt mondta kb 20' lessz!
Háát, semmi nem volt a helyén!
A méhem hátra-jobbra dőlve, a petevezetékek szorosan álatta! 3 óra alatt tett vissza mindent a helyére és az átjárhatósági vizsgálaton is, ezért nem ment át a kontrax anyag! Miután minden a helyén volt teljesen átjárhatóak lettek a vezetékek! 2 hónap múlva állapotos lettem és most 1 éves a babám! A sorsnak nagyon hálás vagyok, hogy összehozott, ezzel a fiatal dokival!
gratulálok a babához! tényleg nagy szerencse, hogy rátaláltál erre a dokira!
most úgy gondolom, hogyha nem lesz nagy baj műtét során, akkor egy 10est adok, de ha lesznek dolgok amiket helyre kell tenni és több órás műtét lesz, akkor 15-20at adok.
talán ez így részemről is korrekt lesz!
köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!