Nem értem. Terhes lennék, vagy valami problémám van?
Figyelt kérdés
A "történetem" a következő: Több mint 1 hete rettenetesen fáj a mellem, de annyira hogy alig tudok hozzáérni, a mensim 5 napja késik, sűrű fehér folyásom van, napok óta görcsöl a hasam mintha megjönne, de semmi. Néha enyhe émelygésem van. A tünetek talán babára utalnak, de a tegnapi tesztem negatív lett. HCG teszt volt. Sosem késett a menstruációm, és védekeztünk is mindig hüvelykúppal. Szépen kérlek titeket hogy segítsetek! :( Ha negatív a teszt akkor azzal lehetett baj? Vagy miért nem jön meg végre? Előre is köszönöm a válaszokat!2008. szept. 27. 00:23
1/3 anonim válasza:
nekem is negativ tesztem volt hasonlo tunetekkel (minden stimmel, csak nekem nem volt folyásom), és babót vártam.
hcg hormonom keson indult be.
varj par napot, es tesztelj.
reggeli elso pisi
2/3 anonim válasza:
Saját tapasztalatom ugyanez volt és most 22 hetes kismama vagyok. De ez nem biztosíték arra, hogyte is az vagy. Úgy látom ez nem kívánt terhesség lenne. Hát a legjobbakat.
3/3 anonim válasza:
Nekem a teszt még csak most lett +, pedig már 3 hete késik a menzim,a dokim pedig 2 nappal a menzim kimaradása után azt mondta terhesség nincs, viszont hugyholyaggyulledás lehet a folytonos pisilés oka .15-én csináltam egyet, ami - lett.Viszont valahogy éreztem, hogy babát várok és tessék ma reggel pozítív lett a "húgyholyaggyulladásom"Hát remélem minden ugy lesz ahogy te akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!