Többször is lefkdtünk a barátommal, védekeztünk is ( Durex gumival meg Pharmatex hüvelytabival). Viszont most késik a menzim már 2 napja. Balesetet nem vettünk észre, és eddig nekem semmi problémám nincs. Terhes lennék?
Figyelt kérdés
néztem a terh. tüneteket, de nem fáj a mellem, csak egy kicsit ha a mellbimbóm megcsípem, nincs hányingerem sem. tényleg semi más bajom nincs. Akko mi van? Monduk most van az érettségi, de azt hiszem annyira nem stresszeltem, h ez miatt késsen,vagy?segítsetek kérlek2009. máj. 28. 08:25
1/2 anonim válasza:
Szia! Ha nem történt baleset,kicsi az esély hogy teherbe estél. Mi is óvszerrel védekezünk és nekem most késett 6 napot! Már kezdtem pánikolni,de szerencsére megjött. Na,akkor jutott eszembe hogy később volt peteérésem és hát ezért késett. Lehet nálad is ez van. De ha nagyon nyugtalanít vegyél egy tesztet
2/2 anonim válasza:
Mi meg nem is szexeltünk, mégis késett 6 napot. ne aggódj, a te korodban egyébként is normális még, ha kicsit rendszertelen a ciklusod, pár nap csúszkálás meg idősebb korban is előfordul, elég hozzá egy kis nyomás, egy kis betegség, időjárásváltozás, sportolás vagy egy jó veszekedés. Nem vagy atomóra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!