Lehetek igy terhes? Nem lesz problémám?
szerintem igen... a 2 dolognak nincs sok köze egymáshoz, nem?mármint a terhességnek és a vastagbélgyulladásnak.
jobbulást és majd kérdezz rá egy nőgyógyásztól, csakis ő tud okosabbat mondani....
Szia! Nekem vastagbélgyulladásom van, 5 éve diagnosztizálták. Azóta szerencsére nem volt semmi problémám. Se tünet...stb. (Tükröztek is?) A lényeg, hogy panasz mentes időszakban kell neki látni a gyermeknek! :)
Nekem már van 1 babám és pont a héten teszteltem megint pozitívat! Mind kettőnél pikk-pakk sikerült teherbe esnem! :)
Szóval ezen ne aggódj! Majd ha mész vissza az eredményekért kérdezz rá az orvosodnál! Ha gondolod írok privit ahol még dumálhatunk!
Nagyon szeretném ha irnál nekem utolsó válaszoló.Jövö héten megyek vastagbéltükrözésre most csak végbéltükrözésen voltam de ott semmit nem találtak.De a tüneteim a gyuladásra vagy a polipra utalnak.Meg a doki is ezt irta a beutalora.Remélem minden rendben lesz.
Mennyi időnként jársz vizsgálatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!