Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknél nem jön a baba hogy...

Akiknél nem jön a baba hogy dolgozzátok fel, komilyan én beleőrülök?!

Figyelt kérdés
Mindenhol minden tele van babát vár, kisfiút vár feliraztal, terhes képekkel stb. Mindenkinek elsőre sikerül minden szuper.....hogy lehetek ilyen szerencsétlen, azt hittem na most majd...erre ennél negatívabb már nem.lehetne a tesztem, folyamatosan játszik velem a szervezetem már nem bírom..
2016. jún. 13. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
En mar nagyon nehezen birom. 3 eve varjuk a babat. Semmi. Allandoan a mega negativ tesztek. Mar teljesen kikeszultem lelkileg idegileg😔
2016. jún. 13. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Egyreszt nem biztos, hogy mindenkinek elsore sikerul, nem lathatod sokaknak a hatteret, ki mennyit probalkozott.

En igyekszem elfogadni a helyzetet, arra koncentralok, hogy en es a parom boldogak legyunk, szep eletunk legyen - gyerekkel vagy gyerek nelkul, ha ugy alakul. Szamolok vele, hogy nem biztos, hogy osszejon, de ugy gondolom, anelkul is lehet szep, boldog, teljes eletet elni. Szoval talalok magmanka mas celt.

2016. jún. 13. 13:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Most az utóbbi fél évben 3barátnőm is terhes lett egy 3hónapos kapcsolatba, egynek becsúszott a másik pedig első próbálkozós hó apban...erre gondoltam...

Mi is rég várjuk, 2013 szeptemberében 2év után pozi lett a tesztem de 23hetesen egyik pillanatról a másikra beindult a szülés :(

Azóta megint semmi....:( pedig úgy érzem ez segítene...

2016. jún. 13. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, ne add fel, hiszen egyszer már összejött a baba! :)

Mi 2012 májusa óta próbálkozunk, azóta semmi. Voltak jobb és kevésbé jobb periódusaink. Mivel fiatalok vagyunk (bőven 30 alatt mindketten), ezért még 2 évet adtunk magunknak (nekem a hormonjaimmal vannak gondok, férjemnek herevisszérsérv miatt a spermiumszámával, mindkettőt kezeljük). Ha 2018ig nem sikerül a baba, akkor meddőségin folytatjuk és lombik. Ha úgy sem sikerül, akkor örökbefogadás. Szülők leszünk egyszer, erről nem mondunk le :) Viszont vigasztal a tudat, hogy az ismeretségi körben van olyan pár, akinek 10 év meddőség és a 6 sikertelen lombik után jöttek össze az ikreik a 7. lombiknál, szóval mindig van remény! :)

Próbáld addig lefoglalni magad, iratkozz be egy tanfolyamra (én szeptembertől levelezőn kezdek egy főiskolai képzést a diplomám mellé), kezd új hobbiba, hogy ne a nap 24 órájában a babán kattogj!

Drukkolok! :)

2016. jún. 13. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát eleinte én is így éreztem, mint ahogyan te. 6 és fél éve volt. Aztán spontán sikerült a baba most nemrégen.

Telt-múlt az idő és engem már egyáltalán nem érdekelt a téma. Éltem az életem, de még hogy! Nagyon züllött életet éltem folyamatosan!! És így jött össze!

Másik albérletbe is költöztünk és a baba meg beköltözött. :)

Tehát szerintem ez előre meg van írva, hogy mikor jön a baba. Lehetsz te akármilyen egészséges meg minden, úgyis akkor fog jönni az a baba amikor neki eljön az ideje!

10+1 hkm

2016. jún. 13. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Látod, nagyon sokan vagyunk.

Iszonyat, amin átmentetek. Nem lehet, hogy még mindig valamilyen lelki gát az, amin nem sikerült átlépned. nagyon halkan mondom, mert sokan nem hisznek benne, de talán egy kineziológus segíthetne. Nem mindig testi az ok.

Mi másfél éve szeretnénk, egyszer elvetéltem, a 8. héten. A múltkori negatív teszt után azt gondoltam, jobb lett volna bele sem kezdeni ebbe, mert előtte sokkal boldogabb voltam. Azóta, hogy jönnek a sikertelen hónapok, fizikailag és lelkileg is egyre lejjebb vagyok. Hihetetlenül boldogok voltunk, amikor összejött, és borzasztó volt a vetélést átélni.

Most abban bízom, hogy a terhesség azt mutatja, mi ketten így lehetünk közösen szülők, mert egyszer már sikerült.

Kitartás!

2016. jún. 13. 14:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nnem tudom...hagytunk ki időt, jelenleg kb egy éve próbálkozunk, és minden hónap egyre rosszabb. Az biztos hogy a ma reggeli negatív után lettem teljesen biztos benne hogy akarom!!
2016. jún. 13. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel ne legyél szomorú tudom mit érzel és hogy min mész keresztül mi a párommal 6 évet vártunk a babánkta spontán sikerült most akart jönni. Rengeteg átsírt napokon túl vagyok lelkileg mindig megviselt mikor megjött egyszer úgy döntöttem hogy ha nem sikerül akkor nem sikerül nem is foglalkoztam a témával (leszartam nagy ívben már bocsi a kifejezésért) és rá olyan 4-5 hónap pozítív volt a teszt azt hittem szívrohamot kapok nem akartam elhinni. Szóval nem idegeskedj ezen többet árt a stressz fog a baba jönni minden jót kívánok. 32hkm
2016. jún. 13. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én arra görcsöltem rá, hogy biztos van még valami feladat aminek kész mell lennie es csak azután érkezhet.(lehet csak magamat vigasztalom ezzel, de megszállottja vagyok a terveknek, céloknak és addig is jobb, míg nem a depiben ülök tehetetlenül)
2016. jún. 13. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
*kell
2016. jún. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!