Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta tud ilyen halvány...

Ciszta tud ilyen halvány terhességi tesztet produkálni? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a reggeli tesztem. Ebből 4-et használtam a héten (ez a 4.). Eddíg csont negatív volt,sőt...még a fehér 2.vonal is virított tegnapelőtt.

Az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. jún. 10. 08:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Gratulaaaa. Ezek szerint a 84%-os nem orvos :D :D de okoskodik :D

Ez terhesség:)

2016. jún. 10. 12:15
 22/31 anonim ***** válasza:

Ha nem várt előtt esik valaki teherbe akkor nem jön meg. Tanulj bioszt 84%-os és ne írj hülyeséget. Nagyon buta vagy.

Ha létrejött az ovuláció (amivel teherbe lehet esni tudod.) akkor 12-16 nappal később lesz menstruáció,kivéve ha létrejött a terhesség mint a kérdezőnél.

2016. jún. 10. 12:19
 23/31 anonim ***** válasza:

Ja és gratulálok :)

Ha nem látta tegnap a doki a terhességet akkor tényleg 4-5 hetes lehetsz. Akkor elég 2 hét múlva menned újra.

2016. jún. 10. 12:21
 24/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok ez baba lesz.Nálam is ilyenek voltak az első tesztek ciszta mellett is ami később felszivodott. Azért nem láthat semmit még a doki mert valószínű mensi előtt jött össze. Nekem 7-8hetesen látták ultrahangon ekkor már volt szív hang is. 29 hkm
2016. jún. 10. 12:22
 25/31 A kérdező kommentje:

Köszönööööm:)

Akkor valahol tényleg a nem várt körül lehetett pém :)

Most azon gondolkozom hogy nem lehet hogy a ciszta az nem is ciszta volt hanem petezsák?

2016. jún. 10. 12:24
 26/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy orvos csak látja:)
2016. jún. 10. 12:33
 27/31 anonim ***** válasza:

Akkor a másik teszteddel volt valami, mert ez már szép pozitív, a peteérés meg kicsit kitolódhatott.

Kedves másik Válaszadó, a stílusod mindent elárul Rólad...

(Valószínűleg több közöm van a biológiához, mint Neked...)

2016. jún. 10. 12:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Waoo gratulálok :)
2016. jún. 10. 13:05
 29/31 anonim ***** válasza:
Gratulalok, a masodik teszt egyertelmu pozi. Hat, hallottam mar rola hogy a kezdodo terhesseget cisztanak neztek... De egyaltalan nem biztos, hogy most ez tortenhetett... En is inkabb kesoi ovura tippelek.
2016. jún. 10. 14:14
 30/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Tegnap még nem éreztem magam terhesnek :D

Mondjuk most sem :)

Így 1 év próbálkozás után azthiszem ideje volt sikerülnie:)

2016. jún. 10. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!