Ciszta tud ilyen halvány terhességi tesztet produkálni? Megnéznétek?
Ez a reggeli tesztem. Ebből 4-et használtam a héten (ez a 4.). Eddíg csont negatív volt,sőt...még a fehér 2.vonal is virított tegnapelőtt.
Az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez pedig egy one stepes szintén reggeli. Mondjuk ezen nagyon nagyon halvány a 2.csík ezért ha nem haragszotok szerkesztettem rajta. De ez a teszt nem is annyira fontos mert nagyon kell nézni hogy meglehessen látni a 2.vonalat viszont az elsőt nem.
Mondjuk képről biztos nem annyira látszik.
Időn belül jött ki,még a teszt sem száradt meg és már ott volt. Csak az a fránya ciszta ne lenne...
Eddíg negatív volt mindíg. A dokim nem látott terhességet viszont volt egy olyan érzésem hogy lát babára utaló "nyomokat" csak nem mondja. Mondjuk nyálkahártya vastagságból gondolta. Passz.
Nagyon erőltette hogy ne szedjem be a gyógyszert még amit adott.
A késésen fölül azért mentem még el mert 1 hete szúrkál,feszül a hasam alja. Aztmondta nem tudja mitől van mert nem minden normálus odabent. A cisztákat leszámítva,ami szerinte nem okoz késést,annyira pici.
Én viszont nagyon jól látom és merem állítani hogy pozitív. Nekem sokkal halványabb csíkom volt az első babánál.
Ha most lett pozi a teszted,akkor innentől kell erősödnie. Kb 9-13 napja lehetett a peteérésed. Vezetsz hőt?
Kérdésre,a ciszta ilyet nem csinál szerintem,főleg ha az orvosod aztmondta hogy nem veszélyesek a cisztáid. 2 nap múlva tesztelj újra,ha erősödik akkor baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!