Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta tud ilyen halvány...

Ciszta tud ilyen halvány terhességi tesztet produkálni? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a reggeli tesztem. Ebből 4-et használtam a héten (ez a 4.). Eddíg csont negatív volt,sőt...még a fehér 2.vonal is virított tegnapelőtt.

Az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. jún. 10. 08:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hát. Beszéltem a dokival,jövőhét pénteken fogad újra. Addíg megőszülök:)
2016. jún. 10. 08:49
 12/31 anonim ***** válasza:
Én látok egy halvány második csíkot.
2016. jún. 10. 08:51
 13/31 anonim ***** válasza:
En is latom a masodik csikot nekem is kb ilyen volt az elso de mar egy nappal kesobb erosebb es 3 nappal kesobb full pozitiv lett. Porbald meg te is holnap utan reggel es vegyel egy erzekenyebb tesztet.18hkm
2016. jún. 10. 08:58
 14/31 anonim ***** válasza:

Van egy halvány csík, de 3 hét késésnél nem nagyítóval kellene keresni.

Szerintem még ne éld bele magad, lehet más oka is.

Azért nagyon szurkolok Neked!

2016. jún. 10. 09:09
 15/31 A kérdező kommentje:

Ez nem nagyítós:)

Viszont tudom én hogy 3 hét késésnél nem ilyennek kellene lennie,tehát gyanítom hogy nem 7,hanem 4 hetes körül lehetek,késői pével. HA! De azért remélem baba:)

Meg hát ha 7 hetes lettem volna,azt a doki csak látta volna tegnap.

2016. jún. 10. 09:13
 16/31 anonim ***** válasza:
43%

Ez a teszt minden csak nem nagyítós. Gratulálok. Később lehetett a peteérésed. Az én babám is menstruáció előtt 2 nappal fogant. A női szervezet nem gyár. Nem úgy működik ahogy megvan írva.

Tehát későbbi ovuhoz pont jó az erőssége ha kismama vagy. 4-5 hetes terhességhez tökéletes. Elolvastam a kérdésed amit tegnap írtál ki.

2016. jún. 10. 09:21
 17/31 anonim ***** válasza:
En is látom :) en is ebbe a cipőben vagyok épp .. :) nekem is jo halvány :D
2016. jún. 10. 10:15
 18/31 anonim ***** válasza:

4-5 hetes terhességnek jó, de azt mondja, 3 hete késik a vérzés. Amikor pár nappal menstruáció előtt fogan egy baba, akkor még meg szokott jönni, és csak a következő ciklusban "derül ki".

De ne legyen igazam, természetesen szívesen "megszavazok" egy babát a Kérdezőnek! :)

2016. jún. 10. 11:43
 19/31 A kérdező kommentje:
Reggel aztmondta a doki h késői ovu.
2016. jún. 10. 11:51
 20/31 A kérdező kommentje:

[link]

Férjem hozott másikat. Ekkora különbség van 2 teszt között?

2016. jún. 10. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!