Ciszta tud ilyen halvány terhességi tesztet produkálni? Megnéznétek?
Ez a reggeli tesztem. Ebből 4-et használtam a héten (ez a 4.). Eddíg csont negatív volt,sőt...még a fehér 2.vonal is virított tegnapelőtt.
Az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Van egy halvány csík, de 3 hét késésnél nem nagyítóval kellene keresni.
Szerintem még ne éld bele magad, lehet más oka is.
Azért nagyon szurkolok Neked!
Ez nem nagyítós:)
Viszont tudom én hogy 3 hét késésnél nem ilyennek kellene lennie,tehát gyanítom hogy nem 7,hanem 4 hetes körül lehetek,késői pével. HA! De azért remélem baba:)
Meg hát ha 7 hetes lettem volna,azt a doki csak látta volna tegnap.
Ez a teszt minden csak nem nagyítós. Gratulálok. Később lehetett a peteérésed. Az én babám is menstruáció előtt 2 nappal fogant. A női szervezet nem gyár. Nem úgy működik ahogy megvan írva.
Tehát későbbi ovuhoz pont jó az erőssége ha kismama vagy. 4-5 hetes terhességhez tökéletes. Elolvastam a kérdésed amit tegnap írtál ki.
4-5 hetes terhességnek jó, de azt mondja, 3 hete késik a vérzés. Amikor pár nappal menstruáció előtt fogan egy baba, akkor még meg szokott jönni, és csak a következő ciklusban "derül ki".
De ne legyen igazam, természetesen szívesen "megszavazok" egy babát a Kérdezőnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!