Megnéznétek? Látom, vagy csak képzelem? Alig lehet fotózni is.
Figyelt kérdés
ET+8, a nem várt előtt egy nappal... 20/25os teszt. Ismételni fogom, csak nehéz kibírni...
2015. okt. 11. 17:25
1/29 anonim válasza:
Ezen semmi nincs,csak egy kontrollcsík.
3/29 A kérdező kommentje:
2015. okt. 11. 17:48
5/29 anonim válasza:
Ez egy csik.
2 nap mulva ismetelj.
6/29 anonim válasza:
Telefonról is meg lehet,arról vagyok.Az előző linkeket nem lehetett sehogy,gondolom a moderátorok segítettek neked.De attól még 1 csík.
7/29 anonim válasza:
Hát nem tudom... Amin 2 teszt van, azon az alsón mintha látnám a második csíkot, de lehet csak behalluzom...
Szerintem pár nap múlva tesztelj újra.
8/29 anonim válasza:
Én rettenet halványan látom mindkettőn. Nem tudom eldönteni, mennyi bennük a rózsaszín, vagy csak szimplán szürkébb azon a helyen. Pár nap múlva ismételj ( sztem 3-4 nap minimum kell neki, hogy jobban látható legyen, ha tényleg az)
Drukkolok nagyon!
9/29 anonim válasza:
Telefonrol kinagyitva latni valamit, de a szinet nem tudom megallapitani.
Azert drukkolok!
10/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊 iszonyat halovány...mi is így vagyunk látom is meg nem is... ?! De élőben hangyanyit erősebb amúgy. Huhhh még pár nap drukk... Köszönöm nektek!
2015. okt. 11. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!