Megnéznétek a görbémet?
Figyelt kérdés
Szerintetek volt ovu? A fertility a mai napig úgy jelezte,hogy 15.ciklusnapon volt,de ma nagyot esett a hőm és kihúzta,h nem volt ovu,vagyis azt írta h a 14-16nap közt lehetett. Szerintetek volt ?és csak azért esett most a hőm ,mmert meg fog jönni? vagy tényleg nem volt?2015. okt. 7. 07:30
3/8 anonim válasza:
Nem egyértelmű, vagy nem sikerült az ovu, vagy nagyon gyengécske lett, mert nem ment rendesen alaphő fölé a hőd, ami azt jelenti, hogy a sárgatest nem dolgozik szépen. Ha úgy vesszük, hogy a 13-14 nap körül repedt, akkor a mostani nagy hőleesés is a sárgatest gyengeségére utalhat, mivel túl rövid így a luteális.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm. Van erre valami tea,vagy gyógynövény? Vagy érdemes mindjárt a dokihoz fordulni? Ez volt az első hőmérős hónapom+ palástfű teás. Mit javasolsz? Egyébként hashimoto pm. alulműködésem van,viszont most jók azt értékeim--nemtudom ez mennyire játszik közre.
2015. okt. 7. 08:42
5/8 anonim válasza:
A palástfüvet írtam volna én is, az elvileg támogatja a progeszteront. Barátcserje kapszulát is ki lehet próbálni. A D vitamint is segíti a peteérést, meg az ovuig szedett E vitamin. Én D-t, E-t és folsavat szedtem, egyébként Clostis hónapban sikerült a baba. Closti előtti hónap nekem is hasonló volt a luteális, nem nagyon ment föl a hő.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor kipróbálom a vitaminokat,meg tovább iszom a palástfűt. Ha még 2hónapig semmi,akkor megmutatom a görbéim a dokinak,mert gondolom 1hónapiból sokat nem tud levonni,meg lehet csak most nem volt pé.-m. Gondolom most megjön. A vitaminokat csak pé.-ig kell szedni? Jajj pedig az ovutesztem olyan szép volt :(
2015. okt. 7. 08:52
7/8 anonim válasza:
Szia! az én görbém is hasonló volt előző hónapban, csak annyival másabb hogy nekem a luteális szakaszban nem ingadozott annyira. Aztán elkezdtem inni a cickafarkfű teát peteérésig, utána palástfű teát. De ha neked van más problémád is, akkor kérdezd inkább meg a dokitól, hogy ajánlja-e neked. Igaz, hogy csak gyógynövény, és nem gyógyszer, de sok olyat olvastam már hogy itták, aztán felborult az egész ciklusuk. Nézd meg a görbéimet, nekem úgy gondolom segített. Hosszú ciklus miatt kezdtem el.
ez a tea nélküli
ez pedig a teás
8/8 anonim válasza:
Az E vitamint szedtem csak ovuig, a D-t és a folsavat folyamatosan. Ja és ittam a palástfüvet ovu után, azt az előbb nem is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!