Megnéznétek a görbémet?
Ez még csak a második hőmérőzös ciklusom. A ciklus.hu nem húzta be a peteérést, de a görbe(eddig) jobban hasonlít a papírforma szerinti ciklusra. Szerintetek volt peteérésem?
19. napig ittam cickafarkteát és szedek e vitamint 100 mgot naponta-talán ezek hozták helyre kicsit a dolgokat.
Az előző ciklusom görbéje borzalmas volt, ahhoz képest ez esélyesebb, ugye?
Bármi észrevételnek, javaslatnak nagyon örülnék. Egyébként azért kezdtem el mérni, mert több mint egy éve próbálkozunk, novemberbe volt egy korai vetélésem. Októberbe mindenképpen megyek a nőgyógyászhoz rákszűrésre, neki is felhozom a témát, és endokrinológust is fel akarok keresni- gondoltam jó, ha nem üres kézzel megyek hozzájuk, hanem néhány görbével már.
Addig meg időt adok magunknak, hátha spontán, segítség nélkül összejön.
Jaj de jó :) Én már annak is örülök, ha legalább ovum van. Az a baj, hogy mivel eddig nem hőmérőztem, nem tudom, hogy az előző ciklus kivételesen borzalmas, vagy egyébként máskor is ilyen volt. Remélem azért nagy baj nincs velem...
Nagyon köszönöm a válaszokat, remélem fennmarad a hőm :)
Az elsőben biztos nem volt ovud, de a másodikban sem vagyok biztos, nem esett le a hőd, viszont lényegesen szebb.
Ha ez a hónap nem is lesz a tiétek, de látható a javulás, és kívánom, a következő hónapban legyél már babás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!