Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezünk, megnéznétek...

Babát tervezünk, megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezen még semmit nem látni, de nem kéne ennek leesni mensikor, vagy feljebb menni utána? Szerintem így is elég magas...

[link]

2015. jún. 12. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Húha! Ez milyen görbe? Hol az eleje? Nem mindig egy időben méred!
2015. jún. 12. 10:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Újra kezdte a hónapot mensikor... De valami ezen nagyon nem stimmel :(
2015. jún. 12. 10:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Esett valamennyit, csak nem az első napon.

Egyébként milyen magas az alaphőd általában?

2015. jún. 12. 10:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajna nem értek hozzá, ezért kérdem :)

Ez az előző havi görbém, de csak most kezdtem el nyelv alatt mérni, tehát gondolom az előző havi nem mérvadó.

[link]

2015. jún. 12. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen volt most a menstruációd? Normális mennyiségű és élénk piros? Vagy csak "maszatolós barnázás"?

Ott az a szombat-vasárnap-hétfő közötti 3 órás időeltérés RENGETEG! Így sajnos nem lehet érdemben kiértékelni...

Ez hanyadik ciklusod, amelyben méred a hődet? És azt hogyan szoktad kivitelezni? Úgy értem, hol méred és mennyi ideig?

2015. jún. 12. 11:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos volt a mostani menstruációm, bár rövidebb 2 nappal, mint szokott. Nyelv alatt mérem, rögtön ébredés után, ágyban, digitálissal (sajnos csak az van. Igen, tudom, hogy a 3 óra az nagyon sok.
2015. jún. 12. 11:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja, és ez a második "mérős" ciklusom :)
2015. jún. 12. 11:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Na, így már más a dolog! ...a 2 hőgörbét látva még azt is el tudom képzelni, hogy az előző ciklusod 23. napján lehetett ovulációd, és most vagy a 8. dpo-n.

...ki tudja...

Rendes, normális vérzésed volt?

2015. jún. 12. 11:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen normális, nem volt semmi kirívó, tényleg azt az egyet leszámítva, hogy nekem olyan 7 napig szokott tartani, most meg csak 5 napig tartott és az ötödiken már alig volt valami.
2015. jún. 12. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
én azt mondanám most vagy a 8 dpon, szerintem ha nem esik le a hőd majd 14 dpon tesztelj. olyan 5-6 nap múlva!
2015. jún. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!