Szerintetek ez halvány pozitiv? Megnéznétek a tesztem?
Ma van a nemvárt napja és ilyen lett a tesztem azonnal kijott ez a halvány második vonalka. Viszont csinaltam egy Digitális Clear Blue-t ami viszont azt irta nem vagyok terhes.
Teljesen elkenődtem nem tudom most melyik teszt mutat valós eredményt.
Köszönöm! Örülök, hogy te is látod! Ezen a képen még színe is van:
Csak azt nem értem, hogy a clear blue-ra azt írják már mensi elött kimutatja erre nekem a mensi napján nem:(
Nehogy kétségbe ess itt. :)
Lehet ráírták hogy menzi előtt is kimutatja. Csak hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha csak két nappal volt később ovud a számolhoz képest, ez már csalóka. Ezen a másik teszten tényleg látszik valami de annyira halvány még, hogy nem esküdnék rá, hogy az összes teszt pozit mutatna, különbségek vannak a tesztek között is.
Meg egy nagyon fontos dolog.. Reggeli vizelet volt ez a teszt? És utána csináltad a digitális tesztet, az szintén reggeli vizeletből volt meghagyva? Mert ilyen halvány teszt ha reggel pozi, nem valószínű, hogy a napközbeni vizeletből mutatna is valamit.
Reggeli volt ugyanaz a pisi:)
Elsőre csinaltam a digitálisat és utána ezt ezen meg megjelent ez a csík rögtön 1-2 percen belül.
Na ez az utolsó kép! Azért csináltam ennyi, képet mert most már világos van és talán jobban látjátok.
Szóval ezen látni rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!