Jostesztelok megneznetek a tesztem?
Ma vagyok a 6. dpon es eloszor csinalok jostesztet!
Ilyen lett a mai tesztem ez jelent valamit vagy semmit?
Ugy ertem lehet babas vagyok vagy ez normalis a 6. dpon?
Koszonom hogy megnezitek!
Koszonom a valaszod! Igen en is ezt olvastam hogy akkor jo ha jo eros de ezert mindennap csinalni kell, hogy lassam erosodik e!
Igazabol azt nem tudom, hogy a 6. dpon normalisan latszania kell igy a csiknak vagy sem?
Semmi gond nem keseritesz el de tenyleg tudatlan vagyok es erdekel😊
Koszonom
Ezt nem ertem en sem! Jo lenne ha olvasna olyan aki mar sokszor jostesztelt es volt e mar neki ilyen! Az biztos, hogy a 6. dpon vagyok. Ovu utan elkezdett mar fajni a cicim nem veszes de erzekeny.
Nem tudom, hogy ez most mi! Ilyenkor gondolom homezonek kene lennie es max a mensi elott mutathatna valamit..
Most par napig nezem mert baromi kivancsi vagyok
Utolsó vagyok, én jósteszteltem, igaz egyszer a mostani terhességemnél, de nekem halvány volt. Látszódott a második csík, de nem volt erős, pedig már két napja késett. Elszaladtam terhességiért,az meg baromi erős lett.
Tehát lehet,hogy én vagyok a kivétel, akinek nem mutatta a jósteszt, és mégis terhes volt.
Hmm.. Na mindegy nem is erdekes csak kivancsisagbol vettem es megneztem azt vartam, hogy homezo lesz erre meg ilyen..
Ez biztos normalis akkor..majd meglatjuk 9 nap mulva😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!