Megnéznétek a tesztem? Ciklus 36. napján vagyok.
Figyelt kérdés
Pár perc után negatívnak tűnt. Otthagytam, mentem ébreszteni a gyereket. Most néztem és ilyen lett2015. okt. 9. 07:44
2/8 anonim válasza:
Megnézném, de nincs csatolmány. 5 perc után már nem érdemes megnézni. De ha kételyeid vannak, várj egy párnapot, és tesztelj újra.
5/8 anonim válasza:
első vagyok. Én látom a 2.csíkot,de ha nem időben jelent meg lehet csak száradási. Milyen a színe?
7/8 anonim válasza:
én szürke csíkot látok, de en itt meg nagyon kezdo vagyok, szoval az en valaszom nem szamit :) viszont en is kb ott vayok mint te, 37. Napon...mult hetrol van 2 negativ tesztem, de dogalmam sincs mikorra ne varjam igazabol, mert fogamzasgatlo abbahagyasa utan vagyok, regebben 30 koruli ciklusaim voltak.
Neked milyen hosszu szokott lenni? Es bocsi, de megkerdezetem milyn surun vagytok egyutt igy probalkozas alatt?
8/8 Vilcsianyuja válasza:
Ez negatív. Az a szürke maszat csak száradási... folt. Nem is nevezném csíknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!